Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerintetek ciki dolog egyedül...

Szerintetek ciki dolog egyedül szállást foglalni és elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés
Természetesen itt az országban, 3 napra. Egyedül vagyok, de nem szeretnék itthon ülni majd, csak mert nincs párom. Volt már valaki egyedül nyaralni közületek? Vagy ilyenkor meg szólják az embert, mutogatnak majd rám?

2021. ápr. 18. 21:06
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%

A leghőbb vágyam, hogy egyedül lejuthatnék a Balcsira a nyáron egy hétre.

Szerintem a legkirályabb dolog egyedül nyaralni menni. Sok mindenre mondják, hogy egyedül nem lehet megtenni: moziba, színházba menni, étterembe, McDonald's-ba beülni, strandolni, egyedül ünnepelni.

Pedig ezek mind olyan dolgok, amik rajtad múlnak. Ha te élvezni akarod, várod, készülsz rá, megtervezed és lazítasz, éppolyan jók lehetnek, mint bárki mással. Sőt. Az alkalmazkodás szükségtelensége még jobbá is teheti.

2021. ápr. 19. 15:16
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha azt mondjuk "ciki" akkor soha nem mész el sehova?

2. A "ciki" korszaknak óvodában el kellene múlnia.

3. Miért mutogatna bárki? Te láttál már bárkit aki ujjal mutogatott, hogy "nézd már, láttam egy lányt/fiút egyedül az utcán"?

2021. ápr. 19. 17:50
 23/29 anonim válasza:
100%

Egyeltalán nem ciki, sőt...

Gondolj bele...Azt csinálsz amit akarsz, addig bulizol amíg akarsz, annyit pasizol\csajozol amennyit akarsz, oda mész és akkor amikor csak te akarod.

Ahogy az előző hozzászólok is mondták nincs aki hátráltasson bármiben.

Egyedül teljesen más nyaralni mint társasággal, viszont így is egy hatalmas élmény.

2021. ápr. 19. 20:59
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

Olyan jól felbátorítottátok a kérdezőt, hogy már Kairóba keszül. 😂😂😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__afrika__11094226-nyir..

2021. ápr. 19. 21:11
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bátorítást!
2021. ápr. 19. 21:14
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az lenne a ciki, ha végig ezen filózol amialatt nyaralhatnál, és csak ezért nem mész el. Szerintem fain. Meg pl nem kell senkihez sem alkalmazkodnod; akkor kelsz fel, amikor akarsz, kivéve, ha pl a hotel éttermében akarsz kajolni, és meg van szabva, hogy mettől meddig van pl reggeli, de akkoris pl elmehetsz boltba, ha arról lemaradtál volna. De pl nem kell erőltetett menetben várostnézni, tehát rohanva bejárni az összes látványosságot, hanem csak úgy kellemesen, lazán sétálgatsz.
2021. ápr. 20. 20:38
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
23 éves lány létemre a legjobb utazásaim egyedül voltak, nem hiányzott senki hozzá, hogy jól érezzem magam. Azt csináltam, amit szerettem volna, senki nem hátráltatott semmiben, nagyon szuper volt. Várom, hogy újra lehessen utazni. Nem érdemes másokra várni és emiatt kimaradni az élményekből. :)
2021. ápr. 23. 13:40
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, megvetted már a vonatjegyet Kairóba? :-D
2021. ápr. 23. 13:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem! :-) Régen én sem akartam vagy úgyszólván "féltem" ettől; de 1 évvel ezelőtt egy rövid miskolci nyaralás 1 éjszakás egyedül-maradása után bátorkodtam ugyanoda egyedül visszamenni és most az évben már kifejezetten egyedüli túrákat tervezek. :-) Bakancslistámról Sopront és Kőszeget teljesítem egyedül. A saját életemben úgy vélem, hogy nekem ezt meg is kellett tanulnom.

34/F

2023. jan. 30. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!