Szerintetek ciki dolog egyedül szállást foglalni és elmenni nyaralni?
Mégis ki mutogatna rád? :)
Menj nyugodtan egyedül. A kutya nem fog veled foglalkozni.
Dehogy ciki. Én éveken át utazgattam egyedül, kül-és belföldön egyaránt. Jól sikerült utak voltak :) És soha semmi atrocitás nem ért, sehol sem.
Jó utat!
Kérdező, szerinted honnan tudják, hogy te ki vagy, és éppen mit csinálsz...???
Nem gondolod, hogy túl sokat feltételezel magadról??
Hát persze ha pl. férfi létedre tüllszoknyában és magassarkúban fogsz az utcán táncikálni, akkor biztosan mutogatnának rád.... :-DDDD
Minden más esetben észre sem vesznek.
Szerintem nem ciki, ha Te úgy is jól tudod érezni magad akkor hajrá, ne foglalkoz semmi ilyesmivel. :) Viszont nekem is lenne egy tanácsom és ez azért nem olyan hogy menj el előtte önvédelmi tanfolyamra :D de ami azért sok szempontból hasznos lehet: tudjon róla valaki hogy elutazol és hogy hova meg kb mennyi időre. Legyen az egy ismerősöd, rokonod, egy megbízható szomszéd, bárki akiben tényleg megbízol. Ez fontos lehet több szempontból is:
- valaki keresne otthon és nem talál 2 napig, még a végén elkezd kerestetni
- családtaggal/rokonnal történik bármi és nem tudnak elérni
- a lakásodban történik ne adj Isten gond (betörés, tűzeset stb) akkor tudjanak rólad hogy otthon vagy-e, és el tudjanak érni
Szóval tényleg praktikussági okokból tudjanak rólad. :)
Egyébként pedig érezd jól magad és gyűjts emlékeket, fedezz fel szabadon mindent ami érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!