Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szerintetek ciki dolog egyedül...

Szerintetek ciki dolog egyedül szállást foglalni és elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés
Természetesen itt az országban, 3 napra. Egyedül vagyok, de nem szeretnék itthon ülni majd, csak mert nincs párom. Volt már valaki egyedül nyaralni közületek? Vagy ilyenkor meg szólják az embert, mutogatnak majd rám?

2021. ápr. 18. 21:06
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
98%

Mégis ki mutogatna rád? :)

Menj nyugodtan egyedül. A kutya nem fog veled foglalkozni.

2021. ápr. 18. 22:47
 12/29 anonim ***** válasza:
25%
Van baj a toronyban... 😎
2021. ápr. 18. 22:51
 13/29 anonim ***** válasza:
98%
Én is voltam egyedül, nem tudom mit gondoltak, de nem is érdekelt. Ha kis panzióba mész, vagy ilyesmi helyre, akkor lehet, hogy beszélgetés szintjén megkérdezik, hogy miért jársz ott.
2021. ápr. 18. 23:26
 14/29 anonim ***** válasza:
97%

Dehogy ciki. Én éveken át utazgattam egyedül, kül-és belföldön egyaránt. Jól sikerült utak voltak :) És soha semmi atrocitás nem ért, sehol sem.

Jó utat!

2021. ápr. 19. 09:47
 15/29 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, szerinted honnan tudják, hogy te ki vagy, és éppen mit csinálsz...???

Nem gondolod, hogy túl sokat feltételezel magadról??

Hát persze ha pl. férfi létedre tüllszoknyában és magassarkúban fogsz az utcán táncikálni, akkor biztosan mutogatnának rád.... :-DDDD

Minden más esetben észre sem vesznek.

2021. ápr. 19. 10:04
 16/29 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem ciki, ha Te úgy is jól tudod érezni magad akkor hajrá, ne foglalkoz semmi ilyesmivel. :) Viszont nekem is lenne egy tanácsom és ez azért nem olyan hogy menj el előtte önvédelmi tanfolyamra :D de ami azért sok szempontból hasznos lehet: tudjon róla valaki hogy elutazol és hogy hova meg kb mennyi időre. Legyen az egy ismerősöd, rokonod, egy megbízható szomszéd, bárki akiben tényleg megbízol. Ez fontos lehet több szempontból is:

- valaki keresne otthon és nem talál 2 napig, még a végén elkezd kerestetni

- családtaggal/rokonnal történik bármi és nem tudnak elérni

- a lakásodban történik ne adj Isten gond (betörés, tűzeset stb) akkor tudjanak rólad hogy otthon vagy-e, és el tudjanak érni

Szóval tényleg praktikussági okokból tudjanak rólad. :)

Egyébként pedig érezd jól magad és gyűjts emlékeket, fedezz fel szabadon mindent ami érdekel!

2021. ápr. 19. 10:31
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Megint Mosdósra mennél...? :-DDD

[link]

2021. ápr. 19. 10:37
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
senkit se érdekelsz, nyugi
2021. ápr. 19. 12:27
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, a világ egyik legjobb dolga, sok szempontból ezerszer jobb, mint társasággal. Egyébként az előttem szólóknak igazuk van, senkit nem fogsz érdekelni, mindenki a saját buborékjában van és magával van elfoglalva, nem fognak figyelni rád, mutogatni meg pláne nem. A lehető legjobb értelemben mondom, hogy nem vagy a világ közepe és a lőtéri kutyát se érdekli kivel nyaralsz, kajálsz vagy mászkálsz.
2021. ápr. 19. 12:55
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
Szerinted ki tudja majd hogy egyedül vagy ott? A szállodának tökmindegy nekik az a lényeg, hogy költsd a pénzt.
2021. ápr. 19. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!