Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyire kockázatos busszal...

Mennyire kockázatos busszal utazni járványügyi szempontból?

Figyelt kérdés
Tényleg nagy felelőtlenségnek számít ha- egyedül- az ember busszal kirándul hétvégén? Kizárólag szakmai szempontból érdekel mennyire nagy a kockázata? Milyen szabályokat kell betartani?

2021. márc. 4. 18:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

Minel kevesebb utas, minel tavolabb ulve, tiszta maszkban. Persze a tobbieket nem garantalhatod.

Nem te vagy felelotlen, hanem sokan, akik totalisan leszarjak az egeszet, es osszejarnak masokkal.

2021. márc. 4. 18:48
 2/12 anonim ***** válasza:
37%

Napjában kétszer buszozom. Nem gondolom, hogy ez nagy felelőtlenség lenne. Az lenne felelőtlenség, ha a buszon mondjuk nyalogatnád a kapaszkodókat.

Ősszel ugyan pozitív lettem, akkor sem adtam tovább senkinek az ismeretségi körömben (senkinek nem voltak tünetei). Én is tünetmentes voltam, igazából csak azért mentünk tesztelni, mert kontakt lettem, szóval valószínűleg nem a buszról kaptam el.

2021. márc. 4. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Kirándulni menni busszal nem egy létszükséglet és most a kontaktszámok csökkentése a cél.
2021. márc. 4. 21:18
 4/12 anonim válasza:
56%

Naponta kétszer buszozom már 5 éve távolsági busszal. Eleinte egyetemre jártam, most dolgozni. Sokkal kevesebben ülnek buszra mostanság, nincsenek a középsulisok sem így kisebb a tömeg. Mellettem szinte soha nem ülnek, ritkán van, hogy előttem és mögöttem is foglaltak a székek.

Viszont! Nagyon sokan ahogy felszállnak, veszik le a maszkot és úgy utaznak.

Én tudtommal még nem voltam beteg így sem, de azért csak úgy hétvegi kiruccanás céljából nem ülnek buszra, az biztos.

2021. márc. 4. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Magyarországon még a boltba elmenni is kockázatos, mivel itt nagyon sok a birka, akik még egy év alatt se fogták fel, hogy tartani kellene a másfél méter távolságot, nem pedig ott lihegni egymás nyakában. Nem hogy még buszon.
2021. márc. 5. 00:15
 6/12 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon.
2021. márc. 5. 00:18
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Semennyire.
2021. márc. 5. 13:34
 8/12 anonim válasza:
0%
Nagyon...az életeddel játszol!!! Az ebola ehhez képest hobbivírus.
2021. márc. 5. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
#8 lol, hol élsz?
2021. márc. 5. 20:08
 10/12 anonim válasza:
67%
#8 vagyok...szerinted komolyan mondtam? :D
2021. márc. 5. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!