A felnőttoktatást(OKJ tanfolyamok) miért szarták le megint járványügyi szempontból?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy be kell járni, mint eddig, 20-30 40 fő egy kis teremben. Hogyhogy az online/digitális oktatás nem érinti ezeket a tanfolyamokat?2020. nov. 18. 14:09
1/3 anonim válasza:
Én okj vagyok , de nekem online oktatás van .
2/3 anonim válasza:
Inkább örülj neki. Mondjuk nem tudom, mit tanulsz, én nemrég a fotográfus képzést végeztem el, na azt elég buta cucc lett volna, ha online csináljuk.
3/3 árokpart válasza:
Azt nem tudom, viszont bármilyen rossz munkahelyen dolgoznék ezerszer, minthogy ilyen és hasonló tanfolyam közelébe kerüljek. Inkább szúrjon le a főnök naponta teszem azt 6 szor, meg azt se bánom ha a kollégák egy kicsit piszkálódnak néha, de egy ilyen tanfolyamos akcióra még egyszer az életben senki nem tudna rábeszélni. Volt benne részem nem azt mondom, hogy nem volt a későbbiekben haszna a munkám során, mert volt viszont az egész szörnyű volt. Felnőtt embereket úgy kezelnek mintha általános iskolás gyerekek lennének. Ha hiányzol csakis orvosi igazolást fogadnak el, ha netán kicsit jobban megbetegszel akkor is visszakövetelik az árát és kizárnak a tanfolyamból még akkor is ha igazolod. Az oktató is úgy bánik veled, mint egy dedós gyerekkel, mert megteheti sajnos. Azt sem mondanám, hogy sokszor a semmiért is van felelősség, mert az egész tanfolyam ideje alatt zsarolható vagy, hogy valami nem tetszik jól van ki vagy téve és fizetheted a tanfolyamod árát. Hol van ilyen egy munkahelyen? Ott van szabadság, táppénz, felnőttként kezelnek. Ha átmenetileg bajban lennék inkább mennék közmunkára ezt komolyan mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!