Van kukoricaföld vagy búzamező Budapesten?
Ezek a földek valakinek a tulajdonában állnak, és emberek keze munkájanak gyümölcse, valamint a jövő évi betevője.
Ha ilyen helyen jársz, kérlek ne szemetelj, ne sétálj bele a mezőbe, ne tördeld le véletlen sem a növények részeit! Ha magánterület táblával találkozol tartsd tiszteletben!
Köszönettel egy mezőgazdász.
23.kinek nézel engem? :D...
természetbe szeretnék elvonulni mert szellőztetni akarom a gondolataimat erre teolyannak nézel aki szemetel meg tördelném a természeret?
vérig vagyok sérve...
köszönettel egy természetjáró...
24-es, csak sok olyan természetjárót láttam már, aki letapos mindent, mert kell fotó instára.
Ez egy szerény kérés volt, mert láthatóan nem nagyon volt fogalmad a szántóföldi növénytermesztésről, gondoltam segítek, hogy kulturált ember maradj.
Sok embernek nem olyan egyértelműek azok a dolgok, amiket leírtam...
25.ez megint sértés
kultúrált ember vagyok és tudok a szántóföldekről csak kérdeztem városban vannak e..inkább aközeljövőben ne írj ide okÉ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!