Van kukoricaföld vagy búzamező Budapesten?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy van e kukoricaföld vagy búzamező Budapesten egy külső részén esetleg vagy valahol ahol ilyen mező félék lehetnek. Vagy csak erdők vannak fővárosokban?2021. jan. 5. 19:10
11/31 A kérdező kommentje:
9..utána jöttek a kommentek csak hamarabb kiposztolta :D
volt márilyen
2021. jan. 5. 19:49
12/31 sadam87 válasza:
6. oldalon van térkép, ott láthatod hol van mezőgazdasági terület Budapesten. Persze ennek egy része valószínűleg nem szántó (lehet például gyümölcsös is), de egy jó része jó eséllyel az.
13/31 anonim válasza:
Soroksár, Mátyásföld, Cinkota, Rákospalota környékén biztos van nem is egy, de máshol is lehet találni. Elég nagyra hagyták anno Nagy-Budapest határait 1950-ben.
14/31 A kérdező kommentje:
13-köszi :D.
és oda lehet simán menni?
tehát azok a földek nem valakiék?
én tényleg csak sétálni szeretnék ott kiuríteni a gondolataimat. :)
2021. jan. 5. 20:19
15/31 anonim válasza:
lehet oda menni, ha nincs kerítés. De a budai hegyekkel jobban járnál szerintem:)
16/31 A kérdező kommentje:
05.jólhanzgik és oda hogy tudnék eljutni 11.kerből?
nincs kocsim :D..
2021. jan. 5. 20:27
17/31 anonim válasza:
gugli maps. Beírod monnyuk, hogy széchenyi hegy és ráböksz a busz jelre és megmutatja, hogy milyen tömegközlekedés van.
De kimégy Hűvösvölgybe villamossal a Moszkva tértől és onnan a gyermekvasút végigvisz
18/31 A kérdező kommentje:
huvosvolgy tényleg jó és hamar ott vagyok :D.
klassz ötlet
2021. jan. 5. 20:34
19/31 anonim válasza:
16. kerület, igaz pesten van, de nagyon jó helyek vannak, patak, erdő, szántóföld, minden egy helyen, én nagyon szeretem, mátyásföld repülötér, sashalom, cinkota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!