Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Engedik szerinted?

Potyacsillagvirag88 kérdése:

Engedik szerinted?

Figyelt kérdés

Eljöttem barátnőmmel egy hétre “nyaralni “ Budapestre egy apartmanban, és fel szeretnénk hozni ismerőseinket hogy megmutassuk nekik milyen belülről meg egyebek... Szóval, valaki esetleg tudná e hogy egyáltalán szabad e olyant?!

Az értelmes válaszokat köszönöm

2020. aug. 20. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

nem egyszerűbb képet küldeni az apartmanról, és találkozni vele pedig lent az utcán?

Vagy foglaljátok le annyi főre ahányan mentek nyaralni.

2020. aug. 20. 11:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Így is egyszerűbb lenne meg úgy is ahogy mondod, viszont már itt vagyunk pár napja szóval már lefoglalni plusz 2 főt nem hiszem hogy utólag lehet e :) szoval inkább megkérdezem gondoltam hàtha valaki tudna segíteni megválaszolni amit kérdeztem
2020. aug. 20. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
21%

A kivett apartmanban csak azok a személyek tartózkodhatnak, akiknek a neve szerepel a bérbevételnél.

Amúgy minek mutogatnád meg másnak a tulajdonát?

Majd a sajátodat, ha lesz.

2020. aug. 20. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az első mondat. Gondolom csak szimpla talizás, akkor már több értelme van találkozni, sétálni, beülni valahova elbeszélgeti egy szép környezetben, most mindössze azért kár felmenni, hogy milyen az ágy meg a fürdőszoba a szálláson, azt simán körbe lehet fotózni és megmutatni :)) Kívülről meg meg tudja nézni ha felutazik.
2020. aug. 20. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért nem hívod fel a tulajt??
2020. aug. 20. 12:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Mert olyan az itt dolgozó lány, hogy amelyik nap jottunk a szállásra akkor azt hittuk normalis, rá egy órára lemegyek az apartman elé vártam baràtnőmet és volt egy másik család is aki vart hogy elszállásolják szólt nekik hogy egy pillanat csak megkérdezi a kisasszonyt (azaz engem) hogy én mit szeretnék ott ... és így mondtam hogy hát már én ott vagyok elszállásolva és mosolyog és tovább ment :)
2020. aug. 20. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja, hogy nem normális a lány.

Az más.

2020. aug. 20. 15:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Szóval csak azért érdeklődtem , hogy esetleg más nem tudja -e hogy lehetséges hogy feljöjjenek?😳
2020. aug. 20. 16:27
 9/9 anonim ***** válasza:
A fentiek fényében nyugodtan vidd fel.
2020. aug. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!