Szerintettek melyik a legjobb rész a balatonon?
Figyelt kérdés
Siófokra nem szeretnék menni mert már sokszor voltam, és láttam hogy még eléggé dicsérik Balatonlellét és Balatonfüred-et szerintetek melyik a legjobb rész?2010. júl. 12. 14:36
1/7 anonim válasza:
Balatonfüred, nagyon szép, fizetős kiépített strandok vannak. Az északi part előnye, hogy nem olyan sekély víz és több a látnivaló, kiránduló hely.
Balatonlellére idén megyünk babával neki talán az jobb. Sok szabad strand, nyugisabb.
2/7 anonim válasza:
Szerintem Zamárdi. A leghoszabb strandja van :)
3/7 anonim válasza:
Balatonlelle nagyon jó, mert nagy, homokos és tiszta partja van.
4/7 anonim válasza:
szerintem Balatonlelle.örök kedvenc
5/7 anonim válasza:
Ja, Zamárdi jó hosszú volt. :))
Meg mellette én Lellét szeretem nagyon. Nekem a déli part jobban bejön.
6/7 anonim válasza:
Balatonfüred nekem nagyon kellemes meglepetés volt, nagyot fejlődött a város az utóbbi 5-6 évben.
7/7 anonim válasza:
Balatonfured nagyonjol ereztem ott magam kellemes hely este ngyon hangulatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!