Mi a sz,rért fagyasztják halálra az embert a vonaton?
7:
Egy időben rendszeresen vonatoztam Budapest és Pécs között, 10-ből 8 alkalommal nem működött a légkondi, a maradék 2 alkalommal sem volt mindig elég hideg.
Nem tudom, de tényleg az van, hogy van be se kapcsolják és akkor 40 fok van. Vagy megy, de akkor 16 fokra van beállítva.
Én egy időben rendszeresen mentem Pécs-Budapest távon. Mindig vittem magammal pulcsit, a 35 fokos nyári melegben is. Mondjuk még úgy is fáztam :D
Szerintem teljesen jo az a homerseklet, nem oda kell ulni, ahol konkretan fujja ki a hideget, mert egyedul ott tenyleg hideg van, mindenhol mashol tokeletes.
Irkaljatok csak a MAV-nak, mire elertek valamit, meglesz a jogsim, en jarok majd legkondis autoval, ti meg utazhattok a 35 fokos vonatokon, aztan leszalltok honaljszagosan, meteres izzadtsagfolttal a hatatokon a hatradolestol, ugy latom nektek ez kell xD
13:
IC-vel, első és másodosztályon is. 2015 körül volt azóta lehet, hogy változott.
Mondjuk ha túltolják a légkondit, az a kisebb baj, mert akkor felöltözök vastagabb ruhába, ha rendszeresen járok ilyen járaton, tudok vele készülni, de IC kocsiban 40 fokban és levegőtlenségben nincs ellenkező opció.
15-ös köszi a bunkó választ :( Neked is a legjobbakat kívánom!!
"Nem oda kell ülni" IC-n helyjegyed van agyaska! Oda ülsz ahova szól.Látszik mennyit értesz ehhez a témához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!