Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi a sz,rért fagyasztják...

Mi a sz,rért fagyasztják halálra az embert a vonaton?

Figyelt kérdés
17 órás vonatúton végig 18 fokos légkondi ment kb. Nem lehet kikapcsolni, pedig fülkés vonatok vannak. De ez a zónázóra is igaz. Ott is elképesztően hideg van, és konkrétan le lehet betegedni, ha felszáll leizzadva 40 fokból az ember. Komolyan mondom, hiányoznak a sebes vonatok ahol megsültek az utasok. Szó szerint kabát kellene, hogy ne fázzon az ember
2020. júl. 28. 05:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

7:

Egy időben rendszeresen vonatoztam Budapest és Pécs között, 10-ből 8 alkalommal nem működött a légkondi, a maradék 2 alkalommal sem volt mindig elég hideg.

2020. júl. 28. 09:42
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom, de tényleg az van, hogy van be se kapcsolják és akkor 40 fok van. Vagy megy, de akkor 16 fokra van beállítva.

Én egy időben rendszeresen mentem Pécs-Budapest távon. Mindig vittem magammal pulcsit, a 35 fokos nyári melegben is. Mondjuk még úgy is fáztam :D

2020. júl. 28. 10:23
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
11-es akor te nem tudom milyen vonatokkal mentél. Én mindig jégbe fagyva utaztam Pécsig.
2020. júl. 28. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
be kell írni a MÁV ügyfélszolgra. Talán történik valami előrelépés ha többen bejelentik.
2020. júl. 28. 12:14
 15/17 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem teljesen jo az a homerseklet, nem oda kell ulni, ahol konkretan fujja ki a hideget, mert egyedul ott tenyleg hideg van, mindenhol mashol tokeletes.

Irkaljatok csak a MAV-nak, mire elertek valamit, meglesz a jogsim, en jarok majd legkondis autoval, ti meg utazhattok a 35 fokos vonatokon, aztan leszalltok honaljszagosan, meteres izzadtsagfolttal a hatatokon a hatradolestol, ugy latom nektek ez kell xD

2020. júl. 28. 15:33
 16/17 anonim ***** válasza:
85%

13:

IC-vel, első és másodosztályon is. 2015 körül volt azóta lehet, hogy változott.

Mondjuk ha túltolják a légkondit, az a kisebb baj, mert akkor felöltözök vastagabb ruhába, ha rendszeresen járok ilyen járaton, tudok vele készülni, de IC kocsiban 40 fokban és levegőtlenségben nincs ellenkező opció.

2020. júl. 28. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
30%

15-ös köszi a bunkó választ :( Neked is a legjobbakat kívánom!!

"Nem oda kell ülni" IC-n helyjegyed van agyaska! Oda ülsz ahova szól.Látszik mennyit értesz ehhez a témához...

2020. júl. 29. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!