Hogyan lehetséges az, hogy egy játékszéria "újabb" verziója simán fut a régi viszont kis túlzással "fagyasztja? "
Én ezt nem értem, mivel a 2 játék közt max 3 év van, a második rész simán elindul, de az első vagy lefagyasztja vagy alt-control-del kombóval kitudok lépni, ekkor a háttérben megy a zene, az intro stb. de kép nincs.
Ezt megérteném akkor, ha a gépem "túl szar" lenne hozzá, de a széria második része lazán elindul, semmi szaggatás vagy bármi.
Csak szerettem volna a két részt egymás után játszani, de úgy néz ki az első nem fog elindulni.
De ennek mi értelme van? Lehet tenni ellene valamit?
Left 4 dead és Left 4 dead 2. A 2 simán megy, ahogy kell, de az első rész nem igazán indul el.
Vagyis de, szóval nem "hibaüzenetesen" nem indul el, hanem elindul, de fekete (nálam kék a monitor sajátosságai miatt) képernyő, és vagy lefagy, vagy az altctrldel-el kilépek és akkor megy az intro meg a menü hangjai a háttérben.
Azzal régen nekem is volt gondom. Eredeti vagy tört? Ha tört szedj le másikat.
Milyen oprendszert hasznàlsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!