Szerintetek igaza van barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Mennénk nyaralni, de nem tudjuk milyen a ház, amibe foglaltunk szállást. A tulajt megkérte már egy hónappal ezelőtt, hogy küldjön pár képet a nyaralóról. A tulaj nem válaszolt, nem küldte a kèpeket. A barátnőm ezen teljesen kiakadt, hogyha a tulaj ennyire szarik bele a dolgokba, akkor inkább ne is menjünk. De direkt ezért vettünk ki szabadságot. Úgy volt, hogy holnaptól mennénk, képek még mindig nincsenek. Elmennétek így?2020. júl. 19. 10:54
1/10 anonim válasza:
Alapból nem foglalnék olyan helyre szállást, amiről nem láttam fotót.
2/10 A kérdező kommentje:
Annak fejében foglaltunk, hogyha látunk róla képeket.
2020. júl. 19. 11:10
3/10 anonim válasza:
De akkor nincs is lefoglalva a szállás, hiszen nem kaptatok fotót, nem? Akkor hova akarnátok utazni? Kimentek és lehet nem is lesz szabad hely.
5/10 anonim válasza:
Milyen felületen foglaltátok a szállást? Magánszállást se foglaltam soha úgy, hogy ne láttam volna róla képet.
Az pedig mindenképpen rossz jel, ha a tulaj nem válaszol egy hónapig, teljesen mindegy, hogy milyen ügyben. Telefonszámot kaptatok? Én nem indulnék el csak úgy, hogy egy hónapja felszívódott a tulaj.
6/10 anonim válasza:
Jól gondolom, hogy valami ismerős ez a "tulaj" és ő adja ki a szállást? Vagy ismerősnek az ismerőse?
Ugyanis szállásfoglaló oldalon nem is lehet úgy szállást hirdetni, ha nincsenek fent normális képek - ez alap.
7/10 anonim válasza:
Akkor menjetek, ha van alternatíva, hogy ha bukna a dolog, is biztosan legyen szállásotok. Alap dolog, hogy a foglalásnál lehet látni fotókat, szóval már az is furcsa, hogy külön kérni kell, nem hogy még baxik visszaválaszolni. Ez gyanús...
8/10 Kései Sirató válasza:
Keressetek egy másik szállást!
szallas.hu
booking.com
9/10 anonim válasza:
Kérdező, az oké, hogy kiírtad a kérdést, de végül mi lett?
Mert rendesen itt hagytál minket...
10/10 1112 válasza:
Én se foglalnék olyan helyre szállást, amiről nem láttam fotót. Tehát nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!