Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nemsokára megyünk nyaralni(bel...

Nemsokára megyünk nyaralni(belföldre). Kb. 2 óra az út. A kocsiban nem ehetek olyat ami morzsál, nem akarunk nyaralás után egyből takarítani. Tudtok olyan nasit ami nem morzsál? Én hiába gondolkodok, nem jut eszembe semmi. Köszi előre is.

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 13:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Banán, alma.
2020. júl. 12. 20:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is utazóbeteg vagyok, ha csak egy pillanatra ránéznék a telefonomra, rosszul vagyok azonnal. A táj nézése sem segít, egy-két praktika van.

- megpróbálok aludni, vagy elég annyi is, hogy csukva van a szemem,

- utazás előtt jól bekajálok, hogy tele legyen a gyomrom, vagy fagyott gyümölcssaláta is segíteni szokott, ha hosszabb az út, a hideg, savanyú íz elmulasztja az émelygést.

Így 30-on túl találtam rá, hogy az utazóbetegség valóban létező dolog, sőt, van tudományos alapja, például itt is olvashatsz róla: (a lényeg, hogy a szemed azt látja, hogy mozogsz, de a tested meg sem moccan, ettől az agy zavarában tüneteket produkál)

[link]

2020. júl. 13. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
12: Én az ilyen utazóbetegséget sörrel kúrálom. :)
2020. júl. 13. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!