Hová érdemes a Balatonon nyaralni menni?
Hát az a helyzet, hogy inkább úgy kellene keresnetek, hogy milyen összeget szántok rá és hol van még szabad hely?
Ugyanis ilyenkor a Balatonon szinte mindenhol telt ház van már - ahol meg nem, azt nem biztos, hogy meg fogjátok tudni fizetni.
Annyit kell tudni, hogy az északi parton mélyebb a víz, a déli parton sekélyebb, sokat kell befelé menni.
Fonyódon nagyon jó a szabadstrand, hosszan húzódik a parton, könnyen megközelíthető, tiszta, árnyékos részek is vannak, kikötője is van.
Nekem a Szigliget, Balatonederics rész a kedvencem, jó kirándulóhely. Tanúhegyek, Badacsony, Szent György-hegy. Itt viszont szabadstrandot egyet ismerek, az is inkább autóval megközelíthető,mert kicsit messzebb van mindentől. Meg egyébként is a kiránduló helyek is kb 15km-es körzetben vannak.
Balatonfüreden rossza strand mert tele van hínárral meg kagylóval.
Nagyon drága is.
A Balatonlellei strandból cska a fizetős jó.
Ott viszonylag jó árak vannak.
Igazából legközelebb Májusba foglaljatok...
Most voltunk Balatonszárszón - állítólag jó a strand, de én csak a csoporttársaimtól tudom, mert én a szálloda medencéjében úszkáltam (nem, nem azért, mert "jujj, élővízbe nem megyek" - féle vagyok, hanem mert rossz a térdem és nem tudtam lemenni a meredek parton :-(
Mindenesetre a szálloda szuper volt.
Mindenesetre nem ártana, ha leírnád, mikor mennétek, mert akkor még pontosabban tudnánk helyet ajánlani. pl. ha megmondod mikor mennétek, akkor meg tudnám nézni ennek a szállodának a foglaltságát.
Meg aztán azt sem írtad, mennyi a keret: hiába mondom, hogy jó a szálloda, ha napi 30- 40 ezer lenne, Nektek meg nincs annyi rá. Bocs, ez nem bántó akar lenni - nekünk sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!