Mit csináljunk ha a Balatonra megyünk nyaralni és rossz időt mondanak?
Ezt hol nezed? En most accuweather-t nezem, csüt meg 30 fok, aznap meg biztosan tudnatok furodni. De utana is 25-26 fokokat mutat, szombatra napos időt.
Mi is pont 1-jen indulunk, eszembe agaban se lenne lemondani :)
Én nem esnék kétségbe, de én a Balatont fürdés nélkül is szeretem és már a puszta tudat is kikapcsol, hogy ott vagyok, akkor is, ha épp a házban kotlok és kint szakad az eső. Persze nyilván kell egy beállítottság, hogy az ember ezekben is meglássa a szépet, élvezze az esőáztatta természet illatát, tetsszen neki a sötét felhő a tó felett, a vihar utáni naplemente meg ilyenek.
De azért biztosan betenném a Hanabi nevű társasjátékot is, amit már két főtől nagyon izgalmas játszani. Meg meglátogatnék egy-két borospincét, jó éttermeket, vannak híres cukrászdák is és egyébként még termálfürdők is akadnak a tó körül, ha nagyon hiányozna a víz.
A másik meg, hogy viszont ha lemondod és mint már annyiszor, most se lesz igazuk az időjósoknak, az milyen szívás! Én az [link] oldalon és a google-n szoktam időjárást nézni, néha totálisan ellentétesek az adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!