Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Problémamentesen haza, és...

Problémamentesen haza, és vissza tudok utazni?

Figyelt kérdés

Angliában dolgozok az egészségügyben.

3 havonta 1 hét szabadságot kapok és június közepén utazhatnék haza ha minden oké lenne.

Az hogy érdemes e hazautaznom az nem kérdés mert van egy 1 éves kisfiam akit már nagyon átölelnék de a kérdés itt az hogy ha hazarepülök akkor 2 hét karanténban kell lennem? mert igy már nem kivitelezhető a visszautazásom miatt.

Nagyon nem örülnék hogy ha ezt a kis időt sem tölthetném a családommal.

(Koronaviruson már túl estem 1,5 hónapja, és vért is adok folyamatosan az antitestes/plazmás kezelés miatt.)

És igen :) nem kaphatod újra el ha 1x elkaptad napi szinten tesztelnek mint kifejezetten veszélyeztetett dolgozót.

2020. máj. 2. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 2 hét karantén még mindig érvényben van.
2020. máj. 2. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
De június közepe még másfél hónap, addig még rengeteg minden változhat.
2020. máj. 2. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Most még mindenképp kell a 2 hét karantén, de azért várható, hogy ezt lazítani fogják, főleg igazoltan gyógyultak vonatkozásában.
2020. máj. 2. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha akárcsak annyit csinálnának, hogy mondjuk két hét helyett csak egyet kell karanténban lenni, már az is nagy pozitívum lenne. Két hétre szoktam hazamenni, azért nem mindegy hogy 4 hétből vagyok kettőt a négy fal között, vagy csak háromból egyet.
2020. máj. 3. 11:35
 5/5 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy ha eleve karanténból jön haza az ember, vagy igazolhatóan (nem tudom hány napnál nem régebbi teszt eredmény) fertőzésmentes, akkor mentesül a 2 hét karantén alól.
2020. máj. 4. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!