Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Svájcban vagyok, vírus miatt...

Svájcban vagyok, vírus miatt haza kell mennem sajnos csak taxival vagy vonattal tudok most akkor be kell mennem 2 hétre Pestre?

Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Ha pesten laksz akkor igen. Mert 2 hét házi karantén van, ha pesten laksz, akkor nyílván ott vagy házi karanténban a te saját házadban.
2020. márc. 14. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Svájcban vagyok, vírus miatt haza kell mennem "

??? Beteg vagy???

Ha igen, akkor nem kellene egy egész vonatra való embert megfertőznöd, hanem ott maradni, ahol vagy, karanténban.

Taxival aligha jössz haza, mert ki sem engednek Svájcból.

Fogalmazhatnál kicsit értelmesebben is, hogy miért kell hazajönnöd, hol laksz, beteg vagy-e vagy sem, stb.

2020. márc. 14. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Nemhogy svájcban, de még karakószörcsögön sincs a kérdező! Egy szimpla troll kérdés..
2020. márc. 14. 12:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Hotelban dolgozok bezárták,nem nem vagyok Bereg de félek hogy bennem van és meg fertőzok másokat,szuleimmmel elek így őket főleg nem akarom! De állítólag 2 hetes megfigyelés otthon történne! Normális válaszokat!
2020. márc. 14. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
29%

Valóban nem a legjobb ötlet hazamenni a szüleidhez és a vonattal utazás se. Közben összefogdosol mindent akaratlanul is és ha fertőzött vagy másokat is megfertőzöl. Nem tudsz ott maradni karanténban? Akkor nincs veszély, hogy ha fertőzött vagy megfertőzöl egy rakás embert.

Még ha taxival is jönnél, ami azért elég drága út, akkor se jó a szüleidet veszélyeztetni. Ha van rá lehetőséged maradj ott.

2020. márc. 14. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Taxival nem fog tudni hazajönni, mert nem engedik ki az országból.

Még ha ki is jutna, nem fogja kockáztatni, hogy elhozza Magyarországra, aztán meg nem tud visszajutni Svájcba egy esetleges határzár miatt.

Arról már nem beszélve, hogy jó eséllyel a kérdezőnek fogalma nincs arról, mennyibe kerülne taxival hazajönni onnan.

2020. márc. 14. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
6-os: na igen, ezért írtam az előbb, hogy valami trollkérdés….
2020. márc. 14. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, te most komolyan végig akarsz fertőzni mindenkit?
2020. márc. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!