Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Mogyoródi akvaparkból...

A Mogyoródi akvaparkból látszik a Forma-1 magyar nagydíj?

Figyelt kérdés
Idén nem volt pénzem F1-es jegyekre.Aki már volt a mogyoródi akvaparkban az léci segítsen.Onnét mennyire látszik jól?Vagy hallaltszódik?Esetleg látni a kivetítőt?
2010. júl. 26. 18:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Én csak hallani hallottam eddig :S
2010. júl. 26. 18:32
 2/20 anonim válasza:
be lehet látni a dombról az egész pályát
2010. júl. 26. 19:06
 3/20 anonim ***** válasza:

persze, a csúszda tetejéről tökéletes kilátás nyílik pályára.

Legjobban a bokszutcába és a célegyenes végi kanyarba lehet oda belátni.

2010. júl. 26. 19:15
 4/20 anonim válasza:
Hát, amikor mi tavaly voltunk a Magyar- nagydíj után 3 nappal akkor az aquaparkból szinte semmit nem lehetett látni a pályából. Kivetítő nem tudom mennyire látszik, a pálya egy kis részét lehet látni, de sztem akkor jobban jársz ha tvben nézed meg. Amúgy meg szted olyan helyre rakták volna hogy lehessen látni a pályát és egy 5ezer ftos aquapark belépővel látod a 20ezres F-1et is? :)
2010. júl. 26. 19:19
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem azért a huszasért, de a bokszutca és a célegyenes pont a pálya másik fele az Aquaparktól. Van egy erős jobbos két kanyarra onnan, ahol Massa tavaly balesetet szenvedett, na azt a kanyart látni, utána azt a rövid egyenest, meg az S-kanyart. Utána kicsit takarás, és ahogy elkezdenek visszafelé menni a célegyenes felé, ott látni még egy kicsit az egyenesből (amit a Bronz tribünről). Kb ennyit. De amúgy a Forma1 alatt drágább a belépő mint egyébként. Nem tudom pontosan mennyi, de így is 5500Ft a felnőtt jegy.
2010. júl. 26. 19:19
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
xD vicces is lenne hogy leülnél a csúszda tetejére, az UFO-ig érő sor állna mögötted, te meg a kezedben üdítővel és a fejeden baseball sapkával néznéd a versenyt xD
2010. júl. 26. 19:23
 7/20 anonim ***** válasza:

Jaj istenem elrontottátok a poént.

Szerintetek én nem tudom, hogy nem lehet belátni.

Csak gondoltam a kérdező is viccből kérdezi:DDD

2010. júl. 26. 19:24
 8/20 anonim ***** válasza:
Bocs hogy elrontottuk a viccet. Sajnos ismerve a válaszolókat akár komolyan is gondolhattad volna :D
2010. júl. 26. 19:26
 9/20 anonim ***** válasza:

Tudod elképzeltem a lelki szemeimmel, ahogy leül a csúszda tetejére a tökmagos zacskóval, a Ferrari zászlóval és a foci Vbről maradt vuvezelével.

És várja a rajtot:DDD

2010. júl. 26. 19:33
 10/20 anonim ***** válasza:
xDDDDDDDD A vizuális válaszadók :D
2010. júl. 26. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!