Kelet-Magyarország valóban olyan mint Mordor?
Nagy városoktól nem kell félni.
A bajos helyekre amúgy se keveredsz oda véletlen
Leginkább a gettora hasonlító falvaktól kell tartani.
De maximum szúrós tekintetektől kell tartani.Nem a filmekben vagyunk...
Persze ha az anyós ülésen hagyod a laptopot és a telefont akkor felébredhet a c típusú állampolgárokban az ősi ösztön :D
Aki ilyeneket ír, hogy pl. Abaújba már ne menj, az valójában járt is ott vagy csak a kurucinfón olvasottakat terjeszti?
Én végigjártam az Országos Kéktúrát és autóval is bebarangoltam a Cserehátot és Zemplént. Szükségszerűen érintettem cigány többsègű, igen szegény falvakat is. A világon semmilyen atrocitás nem ért, a kocsmákban, boltoknál szóba is elegyedtem gyakran a helyiekkel, akiknek a szavaiból ítélve valóban nem olyan vidék ez, ahová szívesen költözne az ember, azonban a vendéget mindig szívesen látják. Szóval aki a Mordor-analógiát elhiszi, rengeteg jó élménytől: gyönyörű tájaktól, építészeti és természeti látványossagok egész sorától fosztja meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!