Örményországban volt már valaki? Valóban a mennyország?
Valóban sokkal-sokkal jobb a közhangulat, mint Magyarországon?
Vidámabbak, közvetlenebbek az emberek és kedvesebbek?
A legtöbb ember nyugott, sokkal szívesebben beszélgetnek idegenekkel?
A rendőrök is segítőkészebbek, kedvesebbek?
Tényleg igaz, h sokkal szegényebbek , mint Magyarországon, de sokkal boldogabbak és ez látszik is, pl. mosolygós emberek sétálnak az utcán többségében?
Ezek tényleg így vannak?
Én Grúziában és Azerbajdzsánban jártam, ugye sok szempontból hasonló országok Örményországhoz, persze a maguk sajátosságai mind megvannak.
Alapvetően az egész régió szegényebb Magyarországnál, mennyországban így aligha nevezném. Turistaként valamivel pozitívabb hangulatot tapasztaltam, de azért a szovjet utódállamokban megszokott faarc még tetten érhető. Viszont jóval érdeklődőbbek az idegen iránt és örömmel beszélgetnek akkor is, ha nem értitek egymást! Rendőrök... a reptéri fotóért majdnem kicsavarták a telefont a kezünkből, a vasútállomáson viszont kimondottan haverkodósak voltak Grúziában.
Én nagyon ajánlom a régió felfedezését, gyönyörű természeti környezet, ezeréves kulturális örökség, három nagy kulináris régió fut össze ott és olcsóság van, cserébe persze fejletlenebb az infra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!