Mit érdemes a Dunakanyarban megnézni?
Figyelt kérdés
Pontos helyeket szeretném,ha írnátok.Nagyon szépen köszi.2010. júl. 22. 18:26
11/15 anonim válasza:
A Rámszakadák is erre fele van, de mivel nagy esőzések voltak erre szétmosott mindent, oda nem érdemes menni, mert elég veszélyes lett! :S Pedig amúgy szép hely! Visegrádon van a mogyoróhegy ott szoktak sütni, főzni vannak ott állatok is! Vaddisznó meg ilynek! Persze be vannak kerítve! :) Érdemes vigyázni a 11-es úton sok rendőr szokott lenni, és sok az állat (róka, szarvas) de inkább este, éjszaka! Nehogy elüssetek egyet... Átlehet menni Vácra révvel (tahitótfalu Váci rév) Ez tótfaluból indul, elég drága a rév, viszont vácon sok templom van, ha érdekelnek titeket! Még nem tudom, hogy lesznek-e programok amikor jöttök, de szokott lenni nyárbúcsuztató viszont az már nem nagy banzáj! Ha tudok még eseményket programokat akkor írok! :)
12/15 anonim válasza:
Szentendrén van még közlekedési múzeum is! :)
13/15 A kérdező kommentje:
No jegyzetelem a dolgokat,kész listával megyünk :) Igazán köszönöm,tényleg!Lenne még egy olyan kérdésem,hogy tudsz-e olyan helyet,ami szép is,nem dzsungeles,és kettesben ki tudunk ülni nyugodtan ölelkezve...?Pl naplementét nézni,stb :)
2010. júl. 26. 14:50
14/15 anonim válasza:
A szálláshoz mit szóltok? megfelel árban? elküldtem a számát, megkaptad? :)
Figyelj, Bogdányban van egy strand rész, homokos, oda ki tudtok ülni! Viszont Visegrádon van egy "kilátó" szerűség (az út mellet ahogy felfele kell menni) és onnan nagyon szép a kilátás, és még padok is vannak! Az szép hely! Legalábbis én szeretem! :D Más ilyen nagyon szép naplemente nézős hely nem jut eszembe! Ha tudok még progit nagyon szívesen írok! :)
15/15 A kérdező kommentje:
Szállást találtam Visegrádon 2500ért fejenként.Lehet h azt választjuk,nem tudjuk még,mert a nőnek,akit felhívtam,olyan bérgyilkos hangja volt :) Kicsit megijedtem tőle!Ezeknek,amiket írtál,nagyon örülök,jó helyeknek tűnnek.Nem tudom még,hogy mennyit maradunk,mert lehet még Erdélybe is megyünk,és az idő az szűkös.
2010. júl. 27. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!