Mit lenne érdemes megnézni Siófokon?
Távfűtéses főteret, olyan nincs több az országban.:)
Egyébként télen egy "halott" város, gyakorlatilag semmi nincs.
Ó, az Azúr... Igaz, én nem vendégként vettem részt a szálloda életben, így azért kicsit más szájízzel gondol rá az ember :P
Amúgy Siófokon igazából nyáron van élet, ősszel, télen még ember sem nagyon mozog a városban.
Van egy tojásmúzeum, igen kicsi, de nekem tetszett: [link]
A központban lehet sétálni, megnézhetitek a főteret, a víztornyot. Nyáron a Petőfi sétány nagyon népszerű a turisták körében, ilyenkor viszont nem tudom, h nyitva van -e ott valami. A mólóra viszont érdemes kisétálni.
Egyébként: [link]
Köszi mindenkinek :) Örülök, hogy pozitív véleménnyel vagytok a hotelről, ezek szerint jó választás volt.
Annyi biztos, hogy ebédelni nem a hotel éttermében fogunk, néztük az étlapot, és hát tényleg elég drága.
Még kiskoromban szüleimmel 1-2 évente lementünk Siófokra úgyhogy pár dolgot tudok hogy mi merre van, de köszi a tippeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!