Mit érdemes a Dunakanyarban megnézni?
Figyelt kérdés
Pontos helyeket szeretném,ha írnátok.Nagyon szépen köszi.2010. júl. 22. 18:26
1/15 anonim válasza:
Ha először jössz felénk akkor sok látni való van! :)
Szentendre: Skanzen, Dunakorzó, Marcipán múzeum, Van strand (Pap-szigeten)
Leányfalu: Van egy strand (itt más annyira nincs)
Tahitótfalu <3 : Jövő héten hétvégén Eperfesztivál! 3napos! Általában jó szokott lenni! :)
Visegrád: Palota, Fellegvár, Salamon torony
Most így ennyi jut eszembe...
2/15 A kérdező kommentje:
Igen,először megyünk,és ezért fogalmam sincs,hogy mit kéne megnézni...
2010. júl. 23. 09:40
3/15 anonim válasza:
Szia! Nekem írtál Privit, csak sajna nem tudok vissza írni, mert mindig ledob! Hát amiket írtam azokat érdemes látni, amúgy dunakanyarban lakom, ha először jössz szerintem tetszeni fog! Meddig maradtok? Csak egy nap? Mert akkor úgy kell összehzni, h amit nagyon érdemes azt meg kell nézni! És kocsival vagy busszal?
4/15 A kérdező kommentje:
Szia!Kocsival megyünk,kb egy hetet maradunk,vagy szűk egy hetet.Visegrád tervben van,ott találtam ilyen csúszkát,nem tudom mi pontosan a neve,felkötnek és le lehet csúszni egész hosszan...,szép a kilátás fentről,csak nem bizti,h le mernék csúszni :) !Még van kb 1 hónapunk az indulásig,addig próbálok szép helyeket összeszedni.Köszönöm a segítségedet :)
2010. júl. 23. 11:46
5/15 A kérdező kommentje:
Ha már így benne vagyunk a témában,esetleg nem tudsz vmi olcsóbb szállást?
2010. júl. 23. 11:59
6/15 anonim válasza:
Hol szeretnétek megszállni? és mennyire olcsóra gondoltok? Az egyik barátomnak Dunabogdányban van egy nagyon igényes, szép Panziója!
Visegrádon a csúszkást canopy-nak (kenopi) nevezik! :) Jah és van még nyári bob is! :) Esztergomot is érdemes megnézni, van ott bazilika, melette vár, és élményfürdő, Mária-Valária híd, és ugye onnan már nincs messze Párkány! Gondolkodok még h mi van! :)
7/15 A kérdező kommentje:
Lehet,h priviben küldtem el a választ,áá ez a meleg kikészít :) No ha tudsz,oda is visszaírhatsz.Vagy el sem küldtem a választ?
2010. júl. 23. 17:10
8/15 anonim válasza:
oké megnézem! Csak amikor válaszolni akarok mindig bezárja a böngészőt! már ezt csinálja egy ideje! :( de megpróbálok! :) vagy itt vagy ott válaszolok! :)
9/15 anonim válasza:
Na szóval: 7500forint egy éjszaka 2főnek, de reggelit is kaptok! E-mailben megpróbálom elküldeni a számot amit felhívhattok, az ismerősöm azt mondta, h lehet még tudnak adni kedvezményt is ha egy hetet lesztek ott!
10/15 anonim válasza:
Amúgy amit még akartam mondani, hogy Dunabogdányban, lehet strandolni a dunán, van ott egy kis "kocsma" ami nem az de nem tudodm hogy is nevezzem! Nem olyan drága van ott hambi, meg fagyi, elég jó hely! És van még ott egy Forgó nevű étterem ami nem annyira drága viszont nagyon jó! Elég sokan jönnek oda az ország különböző részéről! :) Viszont nincs nagy élet, általában Pl.: Szentendrén minden bezár 10kor... Visegrádon van egy étterem Reneszánsz a neve! Ha jót akartok oda nem mentek! :S Szerintem drága, és NEM jó a kaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!