Akik a Balatonnál laknak, hova mennek nyaralni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 21:23
1/21 anonim válasza:
balatonnál lakok és sehova mer kell annál jobb?
2/21 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm kérdezte, és mindenképpen továbbítani akartam.
2010. júl. 15. 22:06
3/21 anonim válasza:
Nem vagyok balatoni, de azért válaszolok. Gondolom a Balaton mellől is sokan mennek külföldre, úgy ahogy az ország többi részéből is. De az országban is nagyon sok szép hely van, ahová el lehet menni kirándulni, vagy akár heteket is el lehet tölteni.
4/21 anonim válasza:
Külföldre,és az ország másik felébe. =D
5/21 anonim válasza:
ajánlani tudom a dunakanyart..meseszép..főleg Zebegény..:)
6/21 d,jpt L válasza:
Gondolom az volt a célod,hogy majd jót nevetünk a kérdésen. Nem így lett. Sajnálom.
7/21 anonim válasza:
Egyébként elárulom,hogy aki a balatonnál él annak nem olyan érdekes, én itt lakom a balaton parttól kb 10 percre és nem foglalkoztat a dolog. Tiszán szoktam nyaralni:D No meg külföldön.
8/21 anonim válasza:
Nah nekem meg a Tisza nem érdekes. Sztem amúgy aki Balatonnál lakik és van is pénze, simán Horvátország
9/21 anonim válasza:
Kempingeznek.Kimennek az udvarra és sátrat vernek.
10/21 anonim válasza:
Én itt lakok a Balatonnál és évente 4x ha lemegyek. De van ismerősöm aki szintén itt lakik és pici kora óta nem fürdött a tóban:D
Amúgy mi Horvátországba megyünk, elég hamar le lehet innen érni, és azért a tenger az tenger.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!