8-9honapos babával el lehet menni nyaralni és hová inkább horvátország vagy maradjunk a balatonnál? Nincs messze neki horvátország autoval mennénk, és ott bevihetem atengerbe vagy jobb ilyen picivel a balaton?
Szia!Nekünk egy 9 hónapos kislányunk van, s 4 hónapos korában már Szegedre vittük 3 napra(Gyöngyösről-kb 200-250km) oda vissza végigaludta az utat.Semmi gond nem volt nem volt vele, azóta vittük már többször minimum ennyi időre. Vízbe is vittük, de olyan vízbe ami 30 fok körüli.Nagyon élvezte.Mi alapvetően ilyen utazgatósak vagyunk, úgyhogy bátran merem ajánlani, mert én úgy gondolom, hogy ha nincs különösebb akadálya, akkor bárhol elvan.Ha külföldre mentek, azt tanácsolom, mindenképp tudjátok, hogy hol van a helyi rvosi rendelő, hogyha netalán bármi gond lenne, s előtte kérdezd meg a gyerekorvost, hogy miket vigyél mindenképp.(lázcsill, fájdalomcsill, esetleg oltást javasol-e...)
Én utazáspárti vagyok, a gyerek abba nő bele, azt szokja meg amihez hozzászoktatják...
Az Adria azért szerintem túl sós egy pici baba bőrének, úgyhogy én inkább a meleg vizű tavakra voksolnék. A túlzottan erős napsütést is kerülném a picivel, ami azért a horvátoknál szintén elég nehézkes, bár minden megoldható.
Szóval, szerintem, ha betegbiztosítási kártyát kértek + kinézitek a legközelebbi prvpsi rendelőt + találtok jó árnyékos helyet, és visztek kis pancsoló felfújhatós medencét, akkor szerintem szuper nyaratok lesz Horvátországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!