Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Balatonnál keresnénk olyan...

Balatonnál keresnénk olyan kiadó házat, ahová kisbabával tudnánk menni nyaralni?

Figyelt kérdés
Nyáron mindenképpen szeretnénk majd menni nyaralni, akkor már 8 hónapos kisfiúnkkal a Balatonhoz. Olyan házat keresnénk, ahol csak mi lennénk, tehát nem panzió, szálloda tipusu, hanem egy ház. Ha valakinek lenne ötlete, vagy volt már ilyen helyen, tudna nekünk segiteni, szivesen vennénk. Köszönjük!!
2009. márc. 23. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szia neten keresgélj rengeteg van, Mi Füreden voltunk, nekünk is akkor volt 8hónapos, szupi volt
2009. márc. 23. 13:10
 2/11 A kérdező kommentje:
nem tudnád megirni a nevét, mert mi is füredet néztük ki
2009. márc. 23. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezengem is érdekelne mi is szeretnénk elmenni nyáron az akkor 9 honapos fiunkal,de mi néztünk olyat hogy nyaralo önnáloan nem vagy csak olyat amit több embernek 6-8-10 fönek adnak ki,kicsiket 2 föset nem találtunk!Kedves elsö válaszolo kérlek ird meg akár privát is hogy ti hol voltatok,elérhetöséget is és esetleg az árát hogy mennyi idö mennyibe került?!KÖszi!
2009. márc. 23. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:

sziasztok első vagyok, nekünk ez saját családi nyaraló.

De Füreden tényleg rengeteg van az olcsoszallas.hu n mg ilyesmi, van olyan h egy ház s abban egy apartmanrész saját szobával fürdővel.de meg is nézem nektek:)

2009. márc. 23. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
szóval beírtam googlebe h olcsó szállás balatonfüred s rengeteget adott ki
2009. márc. 23. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Esetleg te nem adod ki a nyaralot?De várjuk(szerintem a kérdezövel együtt) a kiado házakat,köszi!
2009. márc. 23. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:

ui.nekünk ott vannak mindig hol nagyimék hol keresztapámék, anyáék..közös.

De szomszédokat megkérdezhetem esetleg.privi címed leírod?

2009. márc. 23. 13:20
 8/11 A kérdező kommentje:
igen,nagyon várom, mert én hiába kerestem, nekem nem adott semmit, de megpróbálom ezzel az olcsó szállással, köszönjük!! :-))))
2009. márc. 23. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:
szia nekem most az olcsó szállás nem jött be hanem csak a google ba nézem de sok helyen már teltház van.na de próbálok érdeklődni.
2009. márc. 23. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
2009. márc. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!