Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Meghívó levelet szeretnék...

Meghívó levelet szeretnék küldeni az egyik barátomnak aki pakisztáni akit az interneten ismertem meg Nem tudom hogy jó ötlete e ezt bele írni? De nem tudom hogy mi mást írhatnak? Mert ugye van egy ilyen kérdés .

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 02:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os ez nem lehet ugyanaz a kérdező, hisz a masik irja, hogy ők egy baloldali érzelmű pedagogus párocska, ráadasul laptopja sincs, ahol csetelhetne a pakival :DD
2019. aug. 29. 20:28
 12/15 A kérdező kommentje:
nah itt látszik a magyar mentalitás . Nem minden ember rossz és ez nem származás és ország függő . Ezt szerintem tanítani kéne azért mert valaki pakisztáni vagy barmeyik másik országbeli nem rosszabb nálad vagy nálam ez ember függő. Én egy normális kérdés tettem fel de egy normális választ nem kaptam csak bántsát. Komolyan már undorodom ettől de koszonom a válaszokat én voltam buta hogy az gondoltam hogy egy magyar embertől sertések nélkül válaszokat kapok
2019. aug. 30. 02:01
 13/15 anonim ***** válasza:
"én voltam buta hogy az gondoltam hogy" amit a neten olvasok, minden úgy igaz!
2019. aug. 30. 08:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Kaptál válasz a kérdésre.

A 8. válasszal egyetértek.

Ha mindenképp meg akarod hívni, az igazságnak megfelelően kell válaszolnod a kérdésekre. Aztán majd kiderül, hogy megkapja-e a vízumot.

A többi válasz lényege összefoglalva..., nem árt az óvatosság!!

2019. aug. 30. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én Angliában élek már 5 éve és sajnos tapasztalatból mondom hogy mindegyik Pakisztáni akit itt meg ismertem munka vagy lakhatás révén, mind egytől egyig hazudozó igénytelen (értsd:koszos) lusta illető. És itt igazán nem szeretném leirni mindegyikük, de tényleg sokat ismerek és eddig senki nem tudott a kivétel lenni a szabály alól.
2019. aug. 30. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!