A barátomnak szeretnék sütni valami finomat születésnapjára csak nem tudom mit? Van valami ötletetek? Ha lehet nagyon egyszerű legyen. Linkelhetitek is az oldalt ha fent van az interneten
Figyelt kérdés
14/L2014. jún. 16. 19:26
2/6 anonim válasza:
De miért ebben a kategoriában kérdezed????? Itt remélhetöleg csak olyan válaszokat fogsz kapni jo esetben, hogy két fél zsemle között egy kis ketchup, beletunkolt mustáros nudlival.
3/6 anonim válasza:
Jaaa és ezt a szexoldalon kérdezed ..:-D 14 évesen :-D
Na mindjárt keresek egy megfelelő receptet .
4/6 anonim válasza:
Roszz topic, hülye kérdés...
Nyomj egy adag tejszínhabot a pelyhedző puncidra aztán kész...
Egyébként van egy jó módszer, gondolom fel sem merült, mivel a barátod, ismered valamennyire, talán tudod miket szeret, esetleg megkérdezed, és azokból választasz
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez elég mutatós és biztos finom is: [link]
Most pont itt az idénye a mindenféle nyári gyümölcsöknek, szóval hajrá!
6/6 anonim válasza:
Én mostanában ezeket készítettem:
- méteres kalács
- csokis+epres pudingos torta, ét+fehér csokival és eperdarabokkal
- fatörzs torta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!