Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Meghívó levelet szeretnék...

Meghívó levelet szeretnék küldeni az egyik barátomnak aki pakisztáni akit az interneten ismertem meg Nem tudom hogy jó ötlete e ezt bele írni? De nem tudom hogy mi mást írhatnak? Mert ugye van egy ilyen kérdés .

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 02:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem √12.952°
2019. aug. 29. 03:13
 2/15 D. Brasco ***** válasza:
100%
Interneten megismert pakisztáni barát!Ez aztan nagyon bizalomgerjesztő lesz
2019. aug. 29. 07:09
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Ez komoly? Interneten ismerkedtél meg? Mikor láttad őt először személyesen? Mióta levelezgettek? AZt ugye tudod, hogy az ilyen internetes paki barátságok nem őszinték? Nekik csak olyan valaki kell aki elég ostoba ahhoz, hogy meghívót küldjön neki.

Szerintem amikor kéred az engedélyt legyél 100%-ban őszinte. Írd meg, hogy netes barátság, sosem találkoztatok még, ne adj isten esküvőt, vagy szerelmet ígért. ( Én tényleg nehezen tudom elhinni, hogy vannak még olyan naiv, buták akiket ilyenbe bele lehet rángatni, Ezért remélem, hogy kamu az egész

2019. aug. 29. 08:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Pakisztáni netes baràt? 🤣🤣

Jó vicc. Ezeknek csak kell egy balek, aki intéz neki vízumot hogy bejussanak az EU-ba. Nem mellesleg, egy olyan embert akiről nem tudsz semmit, ne nevezz barátnak. Mert nem az. Naív kislány lehetsz ha bedőlsz ilyennek

2019. aug. 29. 09:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha félted bokádat, az igazat írjad! - úgy, ahogy az elöttem szólók javasolták.

.

"Internetes barát".

Áruljad el, kérlek, hogy milyen módszerrel ellenőrizted, hogy legalább fele igaz, amit neked írt!

Módszered ismertetésével nagyon sokakon segítenél!

2019. aug. 29. 10:06
 6/15 D. Brasco ***** válasza:
100%

Még mielőtt bárki komolyan venné a kérdést javaslom keressen kicsit az oldalon és nézze meg a kérdező többi végtelenül ostoba kérdését.....nem kell editkét komolyan venni!Ugyan az 5-ös kommentet töröltette,meg ahogy nézem azóta azt is átállitotta hogy ne legyen kiírva a neve a kérdésnél,de itt van pár gyöngyszem tőle:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztar..

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Ugy gondolom ezek után kár ehhez a kerdeshez barmit is írni.........

2019. aug. 29. 10:22
 7/15 A kérdező kommentje:
Már bocsánat de nem tudom hogy honnan vetted ezeket én írtam ki . Mert ezekhez nekem nincs semmi közöm. Nah de itt mindenki nagyon okos látom és mindenki sokat tud mindenki olyan sokat segített köszi
2019. aug. 29. 10:40
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Jogi felelősséged tudatában mi mást írnál bele, mint az igazat? Azért manapság interneten megismerkedni valakivel egyáltalán nem ritkaság, igen sok kapcsolat kezdődik így. Ezzel együtt csak óvatosan, használd a józan eszedet!
2019. aug. 29. 10:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az internetes ismerkedés a gond. Hanem az hogy a látszólag naív kislány bedől egy pakisztáninak. Mennyi ilyen eset van amikor egy pakisztáninak, nigériainak, indiainak kell eu-s vízum, és olyanokra mennek rà mint a kérdező
2019. aug. 29. 11:11
 10/15 D. Brasco ***** válasza:
100%
Nyilván a pakisztáni haverunkat a netes ismerkedésbe meg az igaz szerelembe vetett vak hite vezérli.......jut eszembe pénzt nem kért még,hogy küldjél neki....repjegyre kéne......
2019. aug. 29. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!