Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Etikátlan, bunkóság,2 jegyet...

Etikátlan, bunkóság,2 jegyet vásárolni, hogy kényelmesen utazhassak?

Figyelt kérdés

Erdélyből utaztam Budapestre, ami 13 órás út volt. 2 jegyet vásároltam, mivel megérkezésem napján már egyből 10 órás munka várt rám, így szerettem volna pihenni. A busz nagyjából tele volt, talán 3 üres hely volt, mégis mindenki azon hőbörgött, hogy én milyen bunkó vagyok, még mit kepzelek magamról - mert nem engedtem oda ülni az embereket.

A jegyemen írta az ülések számat. Amikor jött valaki, mindig elmondtam, hogy kifizettem a helyet es érre mindig az volt a válasz hogy ő is vett jegyet es engedjen oda. Egy hölgy meg a sofőrt is képes volt odahívni-sok aztán nekem adott igazat.

192 cm magas vagyok, igyis elég kényelmetlen volt az út.

Tényleg ekkora bunkóság?

2019. aug. 14. 17:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
91%

"ami 13 órás út volt. 2 jegyet vásároltam,... A busz nagyjából tele volt"

Még az jutott eszembe, hogy ha ugyanez egy repülőn történt volna, akkor senki nem szólt volna egy szót sem - ott ugyanis sokkal jobban elfogadott dolog, hogy ha valaki túlsúlyos vagy túl hosszú lábú, akkor 2 jegyet vásárol magának. Úgy látszik, a buszos utasok még nem tudják ezt "feldolgozni" :-)

2019. aug. 16. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!