Kényelmesen autóval, de olyan helyre ami nem tetszik, vagy kényelmetlenül vonatozni olyan helyre ami viszont tökéletes?
Görényt sehova nem fognak beengedni, akár mivel utazol.
4 napra pedig fölösleges az egész háztartást elvinni.
Szerintem inkább vonatozzatok egy tökéletes helyre.
Kocsival, ha mész utazol 2-3 max 4 órát, viszont 4 napot egy olyan helyen kell töltened, ami nem tetszik.
4 napra nem kell olyan sok cucc, nézzetek olyan helyet, ahová nem kell átszállni a vonaton.
Szerintem rövidebb a vonatút kellemetlensége, mintha 4 napig kellemetlen helyen kellene tölteni a pihenést.
Kényelmetlenül úgy lehet vonatozni, hogy pl. mikor életemben előőször mentem Sopronba az egyetemre, oda-vissza Bombay-Delhi járat. Visszafelé Pestig az ajtóban lógtunk szó szerint Kelenföldig. Ezért utálokvonatozni, mert az mindig áll 1 órát valahol, 500-zal több ember utazik rajta, mint amennyi ülő és állóhely van, stb. Inkább autópályás busz (már aki olyan irányban tud utazni).
De a kérdésre visszatérve, bocs, de elég problémás azónak tűntök. A 4 nap oda-visszaút nélkül 2 nap nyaralás. Arra a 2 napra kell vinnetek a háztartást?
Kocsival télen, igen, benne van, hogy rossz idő lesz.
Lehet, hogy ha otthon maradtok mindenki boldogabb lesz, a görény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!