Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan lehet kikerülni a...

Hogyan lehet kikerülni a villamosokat?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne eljutni kocsival a 4-es főútról a debreceni Egyetem Orvos-és Egészségtudományi Centrumába(Nagyerdei körút 98)úgy, hogy ne találozzak villamossal? Én úgy gndoltam, hogy: a Szboszlói úton végig, utána a Nyugati utcán végig teljesen a Böszörményi útig. Itt is vannak villamosok? Ha igen merre lehetne elkerülni őket autóval?

Gps nincs! :)

Segítsetek debreceniek!

Köszönöm!

2010. júl. 11. 22:15
 1/4 anonim válasza:
Mi a baj a villamossal?
2010. júl. 11. 22:46
 2/4 anonim válasza:
Választ én sem tudok, de érdekelne engem is, hogy mi a baj a villamosokkal? :)
2010. júl. 11. 23:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért mert még fél éve van jogsim és még soha nem vezettem villamos közt és félek tőlük....tom a kreszt,de akkor is na....:P
2010. júl. 11. 23:26
 4/4 anonim válasza:
Hát ahova te akarsz menni, pont előtte megy el a villamos, szóval tutira találkozol vele, de a Böszörményi úton,meg ahol akarsz menni, ott nincsenek. min egyszer át kell menned a síneken. Esetleg a kresz miatt félnél? Ha jól emlékszek jól ki van táblázva, meg többnyire melletted halad.Van ahol meg lámpa van.
2010. júl. 11. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!