Szerintetek milyen lehet ez az olasz út? Reális ez az ár érte?
Gyakorlatilag mindent összeszámolva egy főre 250.000 Forintra jön ki, ha szeptemberben megyünk, kérjük az "ingyen" vacsorát július 15. előtti foglalással, viszont részt akarunk venni a fakultatív programokon.
Köszi!
Az ár irreális mint te is látod, hiszen a feléből is kihozható.
Onnan már nem is olvastam tovább, hogy "a reptéri illeték 40.000 Ft" !!
Szerintem nem rossz ár, én szoktam egyhetes önköltséges szakmai utakra menni csoporttal, kb. ennyibe kerülnek ( ált. vacsora nélkül). A nagy kérdés, milyen a szállás, mi az a középkategória: mi jobb színvonalú 3-4*-osban szoktunk lakni. Figyelembe kell venni, hogy a csoportos repülőjegyek feladott poggyásszal még a fapadosoknál is jóval drágábbak, mint egyénileg egy kis kézipoggyásszal.
Persze ki lehet hozni olcsóbban, egyéni fapados jeggyel, feladott poggyász nélkül, tömegközlekedve, valami lepukkantabb apartmanban. Kinek mennyit ér meg a kényelem, és hogy rövid idő alatt sokat lát, nem pedig a vonatra vár...
Szia!
Én azt csinálnám a helyedbe hogy vennék repülőjegyet Rómába, az mondjuk nyolcezer. Vennék mindenfelé vonatjegyeket, az kijönne harmincezerből, meg vennék egy hazút jegyet az még hatezer!
A szállodákat te is letudod foglalni a bookingon. Hét napra az legyen hatvanezer.
Szóval szerintem is jól átvágnak ezek a promociotravelesek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!