Melyik országba érdemes elmenni nyáron nyaralni?
A választás az alábbi országokból történne:Görögország,Spanyolország,Törökország vagy pedig,tudom nem európai de Egyiptom.
Hova érdemes szerintetek ezek közül elutazni barátokkal? 5 napra mennénk.
Érdekelne a repülőjegy illtve a szállásárak,hogy átlagban mennyibe kerülnek nyáron és mennyiből hozható ki a nyaralás,ha egy napra mondjuk 15000 forintot szánnánk.
Érdekel ,hogy ti sorrendben melyik országokba mennétek ezek közül.
Köszi a válaszokat
Egyiptomban ilyenkor csupán 40-42 fok van,biztosan remek valasztas lenne!A többiben meg éppen tombol a főszezon....junius legvegen neki allni ezekben barmit is keresni....ha lesz is csak aranyáron....
"Érdekelne a repülőjegy illtve a szállásárak,"
Engem inkabb az érdekelne hogy miert nem tudsz nyitni egy googlet es 5percet rászánni ezek keresésére!Ja tudom már ,mert téged "csak úgy altalában saccperkábé" árak érdekelnek.....hát akkor repjegy 25000-300000 forint között szallas meg 12000-400000között
Nem olyan egyszerű megválaszolni a kérdést.
Nagyon nem mindegy, hogy egy lepukkant szállodában vagy egy elegáns apartmanban szeretnétek megszállni.
Mindegyikben voltam, Egyiptomban is, mindegyiknek van előnye, és hátránya, inkább az a kérdés, mi az , ami nektek fontos? Hol nem jártatok még? Ha a történelmi látnivalók, kulturális programok, akkor Egyiptom nyújt a legtöbbet és Görögország, ha búvárkodni szeretnétek, akkor szintén Egyiptom, mert a Vörös-tenger élővilága ezerszer izgalmasabb, színesebb. Ha az a lényeg, hogy olcsó legyen, talán Törökorsszág a legolcsóbb.
Ha homokos part kell, akkor Egyiptomban garantált, ott csak az van, de a többiben is találsz könnyen homokos partot.
Szerintem oda menjetek, ahol még nem voltatok, vagy ha többen vagytok, oda, ahol egyikötök sem, vagy a legkevesebben voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!