Utazás 1 teljes napra, nagyon max egy éjszaka, esetleg Milánó?
Figyelt kérdés
Ugye Milánóba kb. a legolcsóbbak a retúr jegyek, szerintetek megéri aznap menni és jönni egy egész napos városnézéssel? Vagy valaki csinált már ilyet, érdemes?2019. jún. 12. 16:37
11/13 anonim válasza:
Én is voltam egy napra, pont úgy mint az egyik válaszoló, reggel hatkor oda, este tízkor vissza. Kicsit valóban fárasztó, de nem vészes, szerintem érdemes bevállalni. 10e alatt WDC tagságival elég gyakran van jegy, de inkább hétköznap.
Bergamo is nagyon jó ötlet, ott is voltam így. Oda a Ryanair megy, ami mostanság drágább, mint a Wizz, oda nehezebb olcsó jegyet kifogni.
12/13 anonim válasza:
Nem olyan nagyritkán, Debrecen-Milánó rendszeresen 3000ft.
13/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes, mert hajnalban indul oda a gép és éjszaka vissza, szóval van idő nézelődni, mi is úgy megyünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!