Mit lehet megnézni Milánóban a dóm meg a galérián kívül?
Scala. Bar semmi extra.
Ha kicsit vallasos vagy, erdekes beülni egy misére, nekem tetszett, jo volt hallgatni,szeretem az olasz nyelvet :) a templom pedig ahova beültünk, nem messze volt a dómtól, a neve Szent Szatiro :))
Nyilván az Utolsó vacsora a legfontosabb látnivaló, aki úgy jár Milánóban, hogy azt nem nézi meg, az megérdemli az életét. Ezen kívül a tudományos/technológiai múzeum is ér egy majdnem teljes napot, illetve most van egy Banksy-kiállítás. Esti programnak teljesen jó elveszni a Navigliben, beülni mindenféle helyekre és enni-inni. Milánó messze érdekesebb hely annál, mint amennyire sokan lehúzzák. Én 5 napot voltam és csomó templom meg kiállítás kimaradt, viszont ott voltam életem talán legjobb időszakos kiállításán, rengeteg Giotto oltárkép volt.
Ettől még persze opció átmenni Bergamóba vagy a tavakhoz, esetleg a svájci olasz kantonokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!