Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit lehet megnézni Milánóban...

Mit lehet megnézni Milánóban a dóm meg a galérián kívül?

Figyelt kérdés

2019. márc. 16. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

[link]

[link]

[link]

Sokkal kevesebb karakter begépelésével a google-be, eredményesebb lettél volna...

2019. márc. 16. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs ötleted, a tripadvisor mindig segít. Amúgy ha túlteszed magad a kommersz utazók oldalain, a lehető leghamarabb elhagyod Milánót. A környéken csodák várnak rád. De ehhez valóban értelmes oldalakra kell lelned.
2019. márc. 16. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Scala. Bar semmi extra.

Ha kicsit vallasos vagy, erdekes beülni egy misére, nekem tetszett, jo volt hallgatni,szeretem az olasz nyelvet :) a templom pedig ahova beültünk, nem messze volt a dómtól, a neve Szent Szatiro :))

2019. márc. 16. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

Nyilván az Utolsó vacsora a legfontosabb látnivaló, aki úgy jár Milánóban, hogy azt nem nézi meg, az megérdemli az életét. Ezen kívül a tudományos/technológiai múzeum is ér egy majdnem teljes napot, illetve most van egy Banksy-kiállítás. Esti programnak teljesen jó elveszni a Navigliben, beülni mindenféle helyekre és enni-inni. Milánó messze érdekesebb hely annál, mint amennyire sokan lehúzzák. Én 5 napot voltam és csomó templom meg kiállítás kimaradt, viszont ott voltam életem talán legjobb időszakos kiállításán, rengeteg Giotto oltárkép volt.

Ettől még persze opció átmenni Bergamóba vagy a tavakhoz, esetleg a svájci olasz kantonokba.

2019. márc. 17. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!