Oroszországba egyénileg elutazni repülővel?
Sziasztok! A kérdésem a következő lenne: Oroszországba tervezek egy utazást, teljesen egyéni megoldással, tehát utazási iroda kihagyásával. Valaki utazott már így? Az igazság az, hogy nagyon szeretném ezt az utat, és olvasgattam sokat utána, de nem tudok dűlőre jutni.
Moszkva lenne az úticél.
A vízumigénylés milyen gyorsan, és hogy zajlott?
A reptéren nem volt semmi fennakadás?
Az orosz nyelv nem ismerete hatalmas akadály? Az igazság, hogy semmilyen szinten nem beszélek oroszul, csak angol, és német.
Esetleg lenne e valamiféle probléma, amire európaiként, és féltapasztalt túristaképp nem számítok? :)
köszönöm a válaszotok :)
Szállásfoglalás nélkül nem fogsz tudni kapni vízumot.
"Az orosz nyelv nem ismerete hatalmas akadály?"- igen, elég sok mindenből kimaradsz. Legalább a cirill betűket tanuld meg folyékonyan olvasni.
Orosz túlélőszókincs: [link]
Megkérdezhetem, hogy mit akarsz csinálni Moszkvában ? Úgy értve, hogy megérkezel a repülőtérre és utána hogyan tovább ?
Voltam jó pár évvel ezelőtt Moszkvában (tranzit vízummal), de mivel értem és beszélem a nyelvet, értelemszerűen teljesen más volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!