Marseille tényleg annyira veszélyes város? Nagyon szépnek tűnik, de sokan lebeszélnek róla.
Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 02:00
11/12 Sanchisbox válasza:
Nagyon más, ha ott élsz és ha csak turistáskodsz. Hosszú időn keresztül voltam ott, illetve kisebb városban nem messze(10km). Semmivel sem veszélyesebb mint Pest. Ahogy írják sok a fekete és arab(főleg az a sok), de ez minden nagy városban így van franciában. Anno nekem is mondtak városrészt, ahol állítólag gondok vannak, de sohasem tapasztaltam ilyet, pedig elég rendesen ismerem. Nem kötöttek belém sehol, még éjszaka sem. Vannak szép helyei, ha a turistáskodás a cél. De igazából nem épp egy turisztikai célpont szerintem. Nyáron élhetetlen a közlekedés a Corniche-on(a tengerparti rész). Azért ez Franciaország, Európa. Nem egy Kolumbia vagy hasonló. Szóval ne parázz és menj, látogass meg mindent, amit úgy gondolsz, hogy látni akarsz...
12/12 anonim válasza:
Annyira azért nem tűnik békésnek, ha rákeresel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!