Berlin, Munchen, Barcelona vagy Madrid a legelhetobb varos? LEGYSZI SOKAN!
Nekem a fölsoroltak közül München a nyerö; imádom a hangulatát, az embereket, a mentalításukat.
A papírforma szerint viszont már évek óta Bécs a világ legélhetöbb városa. Na, ott is klassz az életvitel.
Mindenkinek mást jelent az élhetőség fogalma. Készülnek ugyan "hivatalos" listák, melyek a tömegközlekedést, munkalehetőségeket, szórakozási lehetőségeket, közbiztonságot, stb. veszik figyelembe, az említett városok közül ezeken a listákon általában München szerepel legjobban:
Nekem speciel egyértelmű lenne a választás, számomra a német nyelvterület nagyvárosai számítanak a legélhetőbbnek, mert szeretem a kiszámíthatóságot, a jól szervezettséget, a városon belüli sok zöldterületet, valamint a német/osztrák kultúra alapból közel áll hozzám.
Tudom viszont, hogy sokan irtóznak ezektől a dolgoktól, számukra Barcelona vagy Madrid biztosan élhetőbb lenne a kedvezőbb éghajlat, a nagyobb spontaneitás és lazaság miatt.
Úgyhogy véleményem szerint azt, hogy mi az élhető, mindenkinek magának kell megfogalmaznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!