Miért utaznak többen Barcelonába, mint Madridba?
Nem értem, hogy az emberek miért gondolják, hogy Barcelona szebb. A tengerpartján kívül gyakorlatilag nincs olyan szempont amiben jobb lenne Madridnál, vagy igen?
(kérem, most hagyjuk a Real-Barca rivalizálást, engem maguk a városok érdekelnek)
1. Attól még, hogy egy városba utazik valaki, nem feltétlenül gondolja, hogy az szebb lenne egy másiknál.
2. Mindenkinek más az ízlése, mást szeret. Téged miért háborít fel ez a dolog ennyire?
Elsősorban azért utaznak Barcelonába többen, mert közelebb van (rövidebb repülőút, kevesebb pénz stb.).
Egyébként a Sagrada Família nem valami nagy szám. Csak a fényképen kelt olyan óriási benyomást, amikor ott állsz előtte, semmi extra. Maga Barcelona is olyan, mint Budapest belvárosa. Vannak persze szép részek, más a levegő és a hangulat is, de ne várjatok tőle csodát. A házak pedig még koszosabbak és lerobbantabbak, mint Budapesten a 8. kerületben.
En is jartam mar nem egyszer Barcelonaban, es hat azert nem hasonlitanam ossze Budapest belvarosaval... es foleg nem a 8. kerulettel... Szerintem nagyon kulonleges hangulata van.
Mellesleg Madridban elek, es tenyleg vannak szep reszei, de nekem mar ez is semmi extra. Ha az ember megszokja, akkor minden olyan mint "Budapest belvarosa" :)))
22:26-nak
"Egyébként a Sagrada Família nem valami nagy szám"
Gratulálok!
(Igaz, hogy a spanyol határon nem követelmény az IQ, ha tudod egyáltalán, hogy mi is az?!)
Azért a külön csak emiatt odalátogató évi sok millió turistának szerencsére más a véleménye erről!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!