Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért utaznak többen Barceloná...

Miért utaznak többen Barcelonába, mint Madridba?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy az emberek miért gondolják, hogy Barcelona szebb. A tengerpartján kívül gyakorlatilag nincs olyan szempont amiben jobb lenne Madridnál, vagy igen?

(kérem, most hagyjuk a Real-Barca rivalizálást, engem maguk a városok érdekelnek)

2012. okt. 12. 19:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én idáig csak Madridban jártam. És nagyon tetszett. Számomra "találomra történt" az úti cél kiválasztása. Természetesen majd Barcelonát is megnézném.
2012. okt. 14. 13:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ok.Tenyleg irtad!:))Szerintem almos lehettem , mert olvasni es szoveget ertelmezni elvileg tudok.;)
2012. okt. 14. 13:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Én sem értem, mért háborít fel ez téged ennyire. Szerintem Barcelona gyönyörű, és nem csak a tengerpart miatt, pedig azt nagyon imádom. :)

Igaz, nem volt alkalmam hosszabb időt eltölteni ott, csak 2 napot, de a főbb látnivalókat így is sikerült megtekintenem, és nekem nagyon tetszett!

2013. jan. 14. 22:59
 14/14 anonim válasza:
Sziasztok!! Nekem most pont ez a problemam h mennenk nyaralni de nem tudjuk h Barcelonaba v Madridba menjunk e. En Madridba szeretnek mert ott meg nem voltam es mar regota el szeretnek menni. A parom viszont Barcelonaba a tengerpart miatt.:/ Amugy mint emlitettem en mar voltam Barcelonaban es a Sagrada Familia tenyleg nem nagy szam.. nem akarok ezzel senkit megserteni ez az en velemenyem..de aki csak azert megy oda az NE tegye. Szerintetek mivel gyozhetnem meg a paromat h ne valasszuk csak a tengerpartja miatt Barcelonat? :/
2014. ápr. 20. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!