Kezdőoldal » Utazás » Európa » Úgy néz ki, hajléktalan...

Úgy néz ki, hajléktalan leszek, most még van egy kis pénzem, azon gondolkodom, vajon eu lévén kimehetek tenerifére, hogy ott legyek hajléktalan?

Figyelt kérdés

2019. jún. 4. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Végül kimentél?
2019. aug. 9. 14:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, Tenerifén rengetegen vannak így, bár főleg németek, de vígan el lehet lenni, 2hónap után lett melóm és itt rendezkedtem be új életre. Enél jobb dolog soha nem történhet velem. Örök nyár, csajok, és jo meló.
2020. júl. 14. 18:28
 13/17 anonim válasza:
100%

Gratulálok! Nem semmi!

Szakácsnak tanulok, és egyszer én is oda fogok költözni! Sok szerencsét kívánok! 🙂

2020. dec. 5. 11:04
 14/17 anonim válasza:
Szia! Örülök, hogy sikerült neked! Most hogy élsz? Megvan a letelepedésid? Es az itthon hagyott dolgaiddal volt-e valami problémád? Mi a parommal most gondolkodunk Tenerifén. Hálas lennék ha mesélnél. :)
2023. júl. 5. 08:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Eredeti szakmám asztalos, abban elhelyezkedtem, már egész jól megy a spanyol, de igazából kollégákkal jól megérjük egymást, de az élet többi részén még mindig vannak nyelvi nehézségeim, nem keresek olyan kiemelkedően, jelenleg 1400euro, de nekem ez mindenre elég, kecót főnökömtől “bérlem” gyakorlatilag ingyen alszom egy lakásnak kialakított melléképületben, mostanában mivel beleszerettem az eredeti szakmámba itt kint, kacérkodok a gondolattal, hogy visszamenjek ausztriaig, esetleg svájcba, mivel németül elég jól tudok, de csak addig, míg összesporolok egy itteni telekre, arra meg felépítek egy könnyűszerkezetes kis házat.

Amúgy van itt párom, igazi tűzrőlpattant spanyol menyecske, tervezzük a házasságot, gyerektartást pedig nem kell otthonra fizetnem, mivel kiderült, hogy a gyerek sem az enyém…

Otthon nem hagytam semmit, amit igen, azt anyukám segített eladni, adósságaim pedig nos nem olyan irányba vannak amit behajtanak rajtam, csak gyerekkori barátságom ment rá… de törlesztget azt is apránként.

2023. júl. 6. 08:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Annyi, ha kijöttök, spanyol spanyol spanyol, sokan tudnak angolul, de ahhoz hogy normális munkát találhatok, nélkülözhetettlen, hogy valamennyire menjen a spanyol.

Viszont összehasonlíthatattlanok az itteni emberek a magyarokkal, itt nem fordítanak hátat senkinek, ha látják rajtad, hogy kicsit is hasznos vagy bármire, akkor éhen nem halsz az tuti…

Ha nem vagy bűnöző, akkor gyakorlatilag semmiért nem raknak ki a dzigetről, ismerek olyan német srácot, akinek szintén kisiklott az élete, itt szörfös hippie életet él már 15 éve, van egy sátra, egy túratáskája, szörfdeszkája és haveri társaságtól haveri társasághoz vándorol és bulizik 15 éve, mindezt úgy, hogy kb 200euroval érkezett a szigetre, azóta pedig nem dolgozott soha semmit. Ideje nagyrészét tengerparton, a többit a hegyekben tölti, bulizik, füvezik, rso olajat nyalogat, túrista csajokkal huncutkodik, és soha nem láttam nála vidámabb embert…

Ez egy másik világ.

2023. júl. 6. 08:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ha összeházasodunk, akkor nem megyek el innen már soha, svájcba se… max nyaralni.
2023. júl. 6. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!