Párizsban mik a no-go zónák aniket érdemes elkerülni?
Utolsó, 9 évig laktam Pàrizsban; ma is gyakran jàrok, az utolsó 1 évben naponta gyalogoltam / bringàztam àt Barbès-on Guy Moquet metrótól a Stalingradig.
Élek, semmi bajom, nem raboltak ki egyszer sem.
Nyilvàn késő este nem fogok Seine-Saint Denis elhagyatott utcàin màszkàlni, ahogy pk a Gare du Nord környèkén se, de nappal abszolúte semmi veszély. Nem több, mont Budapesten pl a 8. vagy 9. kerület egyes részein, aztàn az sem no-go zóna.
Helyedben jobban félnèk az 1es, 4-es vagy a 6-os metrón a zsebesektől meg a tàskaleràntós tolvajoktól.
Mellesleg engem pont magyarok akartak kizsebelni egyszer :(
Ennyit a no-go zónàkról.
"Aki szerint totál biztonságos Parizs....azt szivesen kiraknám a 18.kerületben mondjuk. Vagy a lanyodat, felesègedet küldd be egy algir kàvèzoba peldaul. Ha annyira oke minden akkor nem zavarnak ilyenek se gondolom"
Olvasni nem tudóknak és szövehet nem értőknek: a "nincsenek no go zónäk" és a "teljesen biztonságos" melxik nyelven jelenti ugyanazt? Budapesten sincsenek no go zónák, mégis vannak helyek, amiket jobb elkerülni.
Mellesleg az a kutyát nem érdekli, hogy te mit gondolsz. A kérdezó a tényekre kiváncsi. A "szerintem" nem tèny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!