Mit érdemes megnézni mindenképpen Párizsban?
Nos mi tavaly előtt voltunk Párizsban, és az első számú, amit mindenképpen meg kell nézni az az Eiffel-torony! :) Mindenki ezt írná elsőnek, én is ezt írom. Ezen kívül, mindenképp menjetek végig a Szajna-parton, mert nagyon szép, ott majd belebotlotok a "szerelem-lakatok" áradatába, ami egyfajta szimbólum, minden szerelmes tesz egy lakatot a hídra szerelmük zálogaként. Aztán a Notre-Dame csodálatos kívülről és a környéke is. Bent nem voltunk, mert nem volt idő. És végezetül a Louvre-re volt időnk, ami egy kis üveg piramis. Ezeket mindenképpen érdemes megnézni, pluszban még a diadalívet is, a Champs-Élysées-vel.
Remélem tudtam segíteni! :)
Marciusban voltunk,
Eiffel torony, Louvre, Notre Dame, ChampsElyse, Szabadsag szobor masolata, Versailles.
Montmarte-t még hozzátenném az előttem szólókhoz(egyáltalán a negyedet a hangulatos,bohém utcáival,kávézóival és a csodás Sacré-Coeur-t)
Egyébként itt tudsz még csemegézni,annak függvényében,hogy mik érdekelnek titeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!