Ryanair ingyenes utasfelvétel a visszaútra mikor nyílik meg?
Eddig csak Wizzairrel utaztam, ott egyszerre nyílik meg az oda-és vissza útra az indulás előtt 48 órával.
De most a Ryanairnél most nyílt meg az oda útra de a visszaútra nem engedi még? Az a visszaindulás előtt 48 órával nyílik meg, vagy esetleg még most csak később?
Amennyi erővel kiírtad ide a kérdésedet, a Ryanair gyik-et is olvasgathattad volna.
Ahogy látom te sem gyakran forgatod az oldaluk, mert akkor tudhatnád, hogy szót sem ejtenek erről sehol. Ott kerestem először.
Életemnek volt egy szakasza, amikor szövegértést tanítottam félanalfabétáknak. Mostanában már csak pénzért csinálom ezt, mert egyrészt sok a funkcionális analfabéta, másrészt elég sokat utazom korrepetálás helyett.
De ha gondolod, 3000 Ft-os nettó óradíjért megmutatom neked, hol kell az általam belinkelt oldalon keresni, és hogyan kell a betűket összeolvasni.
Az analfabéta itt te vagy. A szabályok úgy tűnik nem rég változtak, mert már a wizznél is ez megy, a Ryanair faq oldala meg nem lett frissítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!