Wizzair utasfelvétel (check-in) során nem kérdezett rá semmilyen adatomra. Nem kellett volna itt megadni?
Biztosan hallottál már olyan dolgokat, hogy Schengen, meg nincs ellenőrzés, csak eddig nem gondolkodtál rajta.
Nos, Schengen, és hogy európai Polgár vagy, az azt is jelenti, hogy szabad vagy. Szabadon utazhatsz, nem kérdez senki semmit.
Ezt ne feledd...
Így van,ilyenkor nem kell megadni semmit!
Viszont nem értem miért ilyen nagyképűen válaszolnak egyesek,attól mert ,hogy valami logikusnak tűnik,még nem biztos,hogy úgy van. Ha Schengenen belül mész, a reptéren mégis ellenőrzik az okmányodat ,az ottani csekkolásnál is.Akkor ennyi erővel a netes csekkolásnál miért ne kérhetnék?
Köszönettel kiegészíteném az első válaszomat. Életemnek volt egy szakasza, amikor sok-sok szakmunkást tanítottam, és náluk tapasztaltam először azt a fajta mentalitást, hogy amikor gondolkodni kell, akkor inkább bámulnak maguk elé. Aztán egyre többször ismerem fel itt a gyakorikérdéseken is azt az embertípust, aki életének egy korábbi szakaszában elfelejtette megtanulni, hogy igenis felel azért, ha hülye maradt, felel azért, ha alapvető evidenciákat nem ismer fel. Igenis felesz azért, ha a kérdésedből sugárzik a lustaság.
Ez csak a taplóságról jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!