Külföld: Nagyon ajánlom neked Görögországot! Mi voltunk ott, és tudod forintban mennyibe kerül egy éjszaka? 2000-3000 ft/fő/éj!! Nagyon sok ott a látnivaló, a tenger gyönyörű, nincs tikkadt hőség, hanem kellemesen meleg, sok mindent lehet venni a piacon!! Csak az emberek kicsit bunkók. Te tényleg gyönyörű, tiszta hely! Mi Nei Poriban nyaraltunk, ha oda mentek, mindenképpen nézzétek meg a Meteorákot! Gyönyörű!
2010. júl. 3. 08:10
3/22 anonim válasza:
×neoi pori
2010. júl. 3. 08:11
4/22 anonim válasza:
Hajdúszoboszló ^^
2010. júl. 3. 08:54
5/22 anonim válasza:
Balatonfured nagyon szep mi is oda megyunk. tavaly is ott voltunk nagyon jo olyan romantikus.
2010. júl. 3. 09:36
6/22 anonim válasza:
Olaszorszag, vagy Gorogorszag... es en ugy tapasztaltam, hogy mindket nep kedves, vendegszereto! :)
2010. júl. 3. 11:03
7/22 anonim válasza:
Nei Porit én is javaslom, olcsó és eszméletlen gyönyörű.
2010. júl. 3. 11:31
8/22 anonim válasza:
Olaszoraszag. Annal romantikusabbat nem talalhatsz, akarmelyik reszere mentek. En imadom, orulnek, ha a baratom elvinne oda nyaralni, de neki ilyen eszebe sem jut. Ha magamtol nem mennek, 3eve nem jartam volna semerre, (miota egyutt vagyunk...)
2010. júl. 3. 13:57
9/22 anonim válasza:
salzkammerguti tavak és hegyek.. nincs messze és nem sok szebb helyet láttam eddig
2010. júl. 3. 15:47
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat majd eldöntjük ilyenötleteim nem is voltak mégegyszer köszönöm =)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!