Hova vihetném a barátnőmet nyaralni vagy valami szép helyre mit ajánlanátok?
Én Montenegrót tudom ajánlani. Nagyon szépek a tengerparti részek, és minden nagyon olcsó, a szállás, a kaja, az ékszerek is. Itt is nagyon jó az éjszakai élet, eleve a montenegróiak elég heves temperamentumuak, minden éjjel buliznak egy jót. A városok is nagyon érdekesek, őrzik a régies hangulatukat. A tengerpartól annyit kell tudni, hogy a legtöbb helyen köves, de Ulnicban van homokos part is. Ha kirándulni szerettek, akkor rengeteg nemzeti park van, ráadásul a legtöbb megtekintése ingyenes. Az árak meg tényleg mindenki számára megfizethetők. Egy ebéd pl valami roston sűlt, krumlival, salátával, plusz az ital egy főre kb 7-8 euró. A strandok a legtöbb helyen ingyenesek. Ékszereket, ruhákat is nagyon olcsón lehet venni
Én tavaly nyáron voltam Montenegróban, nagyon érdekes volt, viszont azt tanácsolom ne nyáron menjetek a meleg miatt, inkább valamikor tavasszal.
Szia!
Mi Sartin(Gorogorszag) voltunk! Csodalatos hely! Imadom! Sirtunk amikor haza kellett jonni a nyaralasbol
24 oras volt a busz ut(sikerelmeny: megtanultam kartyazni:)
Eloszezonban voltunk igy kettonknek kijott 50 e ft-bol(szallas es oda-vissza ut) +kaja penz.
Nagyon romantikus hely Sarti!
egy kedves kis halasz falu nincs nagy nyuzsi.
Lehet buvarkodni,szamaragolni es a hegyekben sutogetni stb Ja forgotravel volt az utazasi irodank. Ha gondolod tudok kepeket kuldeni a szigetrol :)
Én szintén Görögországot ajánlanám, Sartit.Szép homokos tengerpartja van, külföldhöz képest egyáltalán nem drága, busszal azállással utószezonban 27 ezer Ft-ba került.Ez gondolom előszezonban is ilyen árban lehet, és nagyon jó idő van még/már akkor.
Ezen felül kell fizetned persze az ételt, és amit még költötök.De szállás és az út sztem elég olcsó volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!