Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova vihetném a barátnőmet...

Hova vihetném a barátnőmet nyaralni vagy valami szép helyre mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretném elvinni a barátnőm v.mi varázslatos helyre de nemtudom hova ami olcsó is meg szép is. Nagyon szeretnük busszal utazni kettesben előny
2009. febr. 24. 19:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondoltál pontosan? Valahova távolabbra, vagy csak szomszédos országba? Esetleg csak országon belül? Kalandos, városnézős, felfedezős, vagy pihenős, vízpartos, semmit nem tevős nyaralásra gondoltál? :)
2009. febr. 24. 19:31
 2/13 A kérdező kommentje:
hát v.mi külföldre gondoltam nem itt Magyarországon az biztos hát mindefelé programm legyen benne romantikus legyen élménydús
2009. febr. 24. 19:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ami viszonylag olcsó és szép, buszos külföldi kirándulás az Görögország lesz. Meleg van, tengerpart van, az éjszakai élet varázslatos. Ajánlom Paraliat. Én már voltam, viszonylag jó áron ki lehet fogni.
2009. febr. 24. 20:57
 4/13 A kérdező kommentje:
ohh hát az jó lenne mennyi volt az az olcsó neked?
2009. febr. 24. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én Montenegrót tudom ajánlani. Nagyon szépek a tengerparti részek, és minden nagyon olcsó, a szállás, a kaja, az ékszerek is. Itt is nagyon jó az éjszakai élet, eleve a montenegróiak elég heves temperamentumuak, minden éjjel buliznak egy jót. A városok is nagyon érdekesek, őrzik a régies hangulatukat. A tengerpartól annyit kell tudni, hogy a legtöbb helyen köves, de Ulnicban van homokos part is. Ha kirándulni szerettek, akkor rengeteg nemzeti park van, ráadásul a legtöbb megtekintése ingyenes. Az árak meg tényleg mindenki számára megfizethetők. Egy ebéd pl valami roston sűlt, krumlival, salátával, plusz az ital egy főre kb 7-8 euró. A strandok a legtöbb helyen ingyenesek. Ékszereket, ruhákat is nagyon olcsón lehet venni

Én tavaly nyáron voltam Montenegróban, nagyon érdekes volt, viszont azt tanácsolom ne nyáron menjetek a meleg miatt, inkább valamikor tavasszal.

2009. febr. 24. 21:06
 6/13 A kérdező kommentje:
miért nagyon meleg van ott nyáron vagy már ott tavasszal is meleg van nem ?
2009. febr. 24. 21:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Én a Paralias vagyok. Tavasszal még nem lesz meleg, de ha olcsóbban akartok eljutni május végén érdemes menni vagy inkább augusztus vége, szeptember eleje körül és akkor még meleg is van. Én pár évvel ezelőtt voltam. Szerintem utószezonba, egy apartman busszal kijön úgy 50.000-60.000.- Ft-ból/fő/hét. Annyi, hogy önellátó, tehát kaját magatoknak kell venni.
2009. febr. 24. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
menj erdélybe jó hely
2009. febr. 25. 09:37
 9/13 anonim válasza:
100%

Szia!

Mi Sartin(Gorogorszag) voltunk! Csodalatos hely! Imadom! Sirtunk amikor haza kellett jonni a nyaralasbol

24 oras volt a busz ut(sikerelmeny: megtanultam kartyazni:)

Eloszezonban voltunk igy kettonknek kijott 50 e ft-bol(szallas es oda-vissza ut) +kaja penz.

Nagyon romantikus hely Sarti!

egy kedves kis halasz falu nincs nagy nyuzsi.

Lehet buvarkodni,szamaragolni es a hegyekben sutogetni stb Ja forgotravel volt az utazasi irodank. Ha gondolod tudok kepeket kuldeni a szigetrol :)

2009. febr. 25. 09:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szintén Görögországot ajánlanám, Sartit.Szép homokos tengerpartja van, külföldhöz képest egyáltalán nem drága, busszal azállással utószezonban 27 ezer Ft-ba került.Ez gondolom előszezonban is ilyen árban lehet, és nagyon jó idő van még/már akkor.

Ezen felül kell fizetned persze az ételt, és amit még költötök.De szállás és az út sztem elég olcsó volt:)

2009. febr. 25. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!