Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova vihetném a barátnőmet...

Hova vihetném a barátnőmet nyaralni vagy valami szép helyre mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretném elvinni a barátnőm v.mi varázslatos helyre de nemtudom hova ami olcsó is meg szép is. Nagyon szeretnük busszal utazni kettesben előny
2009. febr. 24. 19:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Létzi küldenél képet az e-mail címemere frenk666@freemail.hu előre is kösz
2009. febr. 25. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mindig az a varázslatos, ahol éppen vagyunk. Egy utazási irodát vezetek, és nagyon szívesen adok tanácsot, ill. foglalok számotokra valamit, amit kiválasztasz. Tudunk nyaralóprogramokat, vagy rövidebb körutas, esetleg városnéző programokat ajánlani. Ahogy a többiek is írták, talán a legolcsóbb nyaralás még mindig Görögország, de annak is igaza van, aki Montenegrot, vagy Erdélyt ajánlotta. Én hozzáteszem még Horvátországot, Olaszországot, Spanyolországot. Bár ez utóbbiakat 30-ból még busszal sem lehet megúszni, de ez is a palettán van.

Ha varázslatos helyre vágysz a közelben (és termézsetesen szeretitek a természeti csodákat), akkor Plitvicét, a Krk-a vízesést, a Tátrát és hasonlókat ajánlok. Ezek viszont csak 1-2-3 napos buszos kirándulások.

De! Elmondanám, hogy kishazánkban is rengeteg szépség, rengeteg romantikus és varázslatos hely van, csak szét kell nézni! Nem muszáj csak és kizárólag a Balatonban gondolkozni.

2009. márc. 2. 13:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadonak irnék köszönöm szépen ha tudnál v.mit ajánlani vagy részletesen leírni azt megköszönömm ott az e-mail címem Plitvice az nagyon szép azt tudom előre is köszönöm
2009. márc. 3. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!