Londonba mennyi költőpénzel számoljak/nap?
Gyórséttermi étkezés (burger king, mcdonalds)
Tömegközlekedés
Esetleg italozás vagy buli egyik este
4 nap
Tegnap fizettem a mekiben.
Vettünk:
2 db grand big mac
2 db mozzarella dippers
1 db medium cola zero
2db almás pite
ezekért fizettem 15 font 33 pennyt. Ez olyan 5603 forintnak felel meg
De megtudhatod a meki pontos árát, csak be kell írnod a google-ba, hogy mcdonalds uk
Tömegközlekedés árát is így tudod megnézni, mert nem mindegy milyen jegyet veszel.
Bulizás, italozás nem olcsó Angliában, főleg Londonban. Feltételezem, hogy elmúltál 21 éves.
Itt sem lehet árat mondani, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen bulira gondolsz vagy milyen piára.
Én nem Londonban élek, de itt vidéken egy pár órás pub-ban töltött italozás barátokkal fejenként 15-20 fontba is kerül. Persze ebbe benne van egy adag sült krumpli is.
Angliában a tömegközlekedés, ital, cigi, bulizás ami elég drága mulatság.
Köszi. Nem feltétlen az olcsóság miatt írtam azokat, hanem azért mert ismerem, mert itthon is gyakran eszek ilyenekben:)) de lehet majd megpróbálok más helyeket is, habár nem sokat töltök ott.
18 elmúltam, de 21 nem, ez probléma akkor?
első vagyok
Bocsánat, azért írtam a 21 évet, mert reggel voltam vásárolni a sainsburyben, és pont ma olvastam(újra, mert mindig megakad a szemem rajta), hogy 21 éves kortól vásárolhatsz csak alkoholt.
De 18 éves elmúltál akkor pubbokba már beülhetsz. Ott is lehet finomakat vacsorázni.
Olcsó hely a mekinél nincs. Hacsak nem az utcai kebaboshoz akarsz menni kebabot enni. (megéri mert nagyon finom, és a kis adag csirkés kebab ami nem is olyan kicsi 4.50 fontba kerül) Vagy ott van a fish & chip ami még olcsó..De az is takeaway..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!