Olaszországba utazok- Róma - elég 13 napra 580-600 euro költőpénznek. Vásárlásra? Nem tudom esetleg vennék még valamilyen aranyékszert is ajándékba. Pár apróságot. Milyen árakkal számoljak?
6 euro korul vannak a sorok es koktelok (barokban/ettermekben). Egy pizza/foetel olyan 10 eur korul mozog, de estenkent jo menuket lehet kifogni (aperitivo), mult heten voltam Romaban egyebkent, 2 fogas+egy ital volt 12 eur. De rengeteg helyen csinaljak azt, hogy 10-15 euroert egy italt veszel es x oraig korlatlan bufe is jar hozza. Tomegkozlekedest is erdemes figyelembe venni, 24 eur egy 7 napos berlet, de lehet venni Roma Pass-t is. A jegyarak nem veszesek a nevezetessegekhez, egy kombinalt Forum Romanum - Colosseum jegy 13 eur es 2 napig ervenyes (erdemes online vagy a Forum bejaratanal venni, sokkal kisebbek a sorok, mint a Colosseumnal).
Aranyekszereket, ilyesmit nem vasarolok, ugyhogy azoknak az arat nem tudom, de szerintem vigan ki lehet jonni a fenti osszegbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!